Şehitkamil Belediyespor Dersimspor Maçına Hazır

Şehitkamil Belediyespor Dersimspor Maçına Hazır

TFF BAL Ligi 3.Grupta, mücadele eden Şehitkamil Belediyespor ligin 7. Haftasında kendi evinde ağırlayacağı Dersimspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yoğun tempo içerisinde antrenmanlarını sürdüren yeşil-siyahlı ekipte tek hedef 3 puan.

- TFF BAL Ligi 3.Grupta, mücadele eden Şehitkamil Belediyespor ligin 7. Haftasında kendi evinde ağırlayacağı Dersimspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yoğun tempo içerisinde antrenmanlarını sürdüren yeşil-siyahlı ekipte tek hedef 3 puan.

2 Kasım Pazar Günü saat 13.30’da kendi evinde ağırlayacağı Dersimspor maçının hazırlıklarını sürdüren Şehitkamil Belediyespor’da tek hedef 3 puan. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Pazarcıkspor ile 1-1 berabere kalan yeşil-siyahlı ekip, Dersimspor maçına en iyi şekilde hazırlanıyor. Teknik Direktör Ahmet Atalay yönetiminde, çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesporlu futbolcular, düz koşu dar alanda kısa pas, taktik çalışması yaptı. Yeşil-siyahlı ekip, çift kale maç ile antrenmanı sürdürdü.

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇTAN 3 PUANLA AYRILMAK İSTİYORUZ

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Memik Terlemez, geçtiğimiz haftayı beraberlikle kapattıklarını belirterek, “Geçtiğimiz hafta deplasmanda Pazarcıkspor karşısında iyi bir oyun sergiledik. İlk yarıda yaptığımız ataklar neticesinde erken dakikalarda 1 gol bulduk. Ancak, maçın 22. dakikasında gördüğümüz bir kırmızı kartla oyun içerisinde eksik kalmamızın dezavantajıyla mücadelemizi sürdürdük. Son dakikalarda gelen gol ile maçı berabere tamamladık. Takım olarak iyi oyun sergiliyoruz. Bu hafta kendi evimizde ağırlayacağımız Dersimspor maçına en iyi şekilde hazırlandık. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Yönetim olarak her zaman takımımızın arkasındayız. Bu hafta kendi evimizde galip gelerek haftayı 3 puanla kapatmak istiyoruz. Bütün Gaziantep halkımızı hafta sonu oynayacağımız Dersimspor maçına bekliyoruz” dedi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR DERSİMSPOR MAÇINA HAZIR

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR DERSİMSPOR MAÇINA HAZIR