Şehitkamilli Yetim Çocuklar Paintball İle Eğlendi

Şehitkamilli Yetim Çocuklar Paintball İle Eğlendi

Şehitkamil Belediyesinin örnek projesi olarak gösterilen ‘Merhamet Eli’ projesi kapsamında, Yetim Koordinasyon merkezinde eğitim gören çocuklar, Dülük Tabiat Parkı’nda Paintball oynayarak, gönüllerince eğlendi.

- Şehitkamil Belediyesinin örnek projesi olarak gösterilen ‘Merhamet Eli’ projesi kapsamında, Yetim Koordinasyon merkezinde eğitim gören çocuklar, Dülük Tabiat Parkı’nda Paintball oynayarak, gönüllerince eğlendi.

YETİM ÇOCUKLARDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediyesi Yetim Koordinasyon merkezinde eğitim gören yetim çocuklar, Şehitkamil Belediyesi’nin Dülük Tabiat Parkında açmış olduğu Paintball oyun alanına gelerek, savaş oyunu oynadılar. İlk defa Paintball oynayan çocuklar güzel vakit geçirerek, hocaları nezaretinde karşılıklı bir birileriyle savaşarak stres attılar. İlk defa paintball oynadıklarını dile getiren Nurican Kartal, “Şehitkamil Belediyemizin kurmuş olduğu bu etkinliği çok güzel buluyoruz. Burada çok güzel vakitler geçiriyoruz. Çok güzel oyun alanları var, bu oyun alanlarında güzel güzel oyunlar oynuyoruz. Bunun dışında yine Şehitkamil Belediyemizin değişik türde yapmış olduğu yüzme, piknik, ve benzeri diğer etkinlikleri de katılıyoruz. Bizleri bu hizmeti sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Verilen hizmetlerden dolayı Başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini ileten Zeynep Arık ise, “Şuan arkadaşlarımızla birlikte paintball oyunu oynuyoruz ve arkadaşlarımızla birlikte çok eğleniyoruz. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu sayesinde çok güzel etkinliklere katılıyoruz. İlk defa böylesine güzel yerleri görüyoruz, ilk defa arkadaşlarımızla birlikte güzel vakit geçiriyoruz. Bunun içinde başta Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.