Sel sularına kapıldı !

Sel sularına kapıldı !

Dere kenarında oynarken sel sularına kapılan 6 yaşındaki çocuk öldü.

Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'ne bağlı Çayır Köyü yakınlarındaki dere kenarında oynarken sel sularına kapılıp kaybolan 6 yaşındaki Taner Karışmaz'ın cesedi bulundu. Minik Taner'in ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi.

Dere kenarında arkadaşlarıyla oynayan 6 yaşındaki Taner Karışmaz, bir süre sonra yanlarından ayrıldı. Minik Taner’in eve gittiğini düşünen arkadaşları köye döndü. Ancak Karışmaz’ın evde olmadığı öğrenildi. Bunun üzerine küçük Taner’in yakınları, en son görüldüğü; sel sularının köye gitmesini önleyen ve dozerle yapılan kum yığının bulunduğu bölgeye gitti. Ancak aramalarına rağmen bir sonuç elde edemeyince jandarmaya haber verdi.

Bölgede arama çalışması yapan jandarma Balıkesir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden de yardım istedi. Havanın kararmasıyla arama çalışmalarına son verildi. Bugün sabah saatlerinde arama çalışmalarına başlayan köylüler, yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Kocabağ Mevkii’nde küçük Taner’in cesedini buldu. Talihsiz çocuğun kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Acı haberi alan aile fertleri, sinir krizi geçirdi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.