Selami Şahin'e şok ! Asistanı intihar etti

Selami Şahin'e şok ! Asistanı intihar etti

Bunalıma girip Şişli'deki evinde kendini iple tavana asan ünlü sanatçı Selami Şahin'in 32 yaşındaki asistanı Serkan Büyükavşar, bir haftadır sürdürdüğü yaşam savaşını kaybetti.

Sabah'tan Mustafa Kaya'nın haberine göre sanatçı Selami Şahin'in asistanı Serkan Büyükavşar öldü. Geçirdiği bunalım sonucu Şişli'deki evinde kendini iple tavana asan ve hastanede yaşam savaşı veren Serkan Büyükavşar, hayata tutunamadı.

Olay Şişli Merkez Mahallesi İskenderoğlu Sokak'taki 39 numaralı evde 28 Temmuz'da meydana geldi. Şarkıcı Selami Şahin'in yıllarca asistanlığını yapan 32 yaşındaki Serkan Büyükavşar son günlerde içine kapanık bir tavır sergiliyordu. Asistan Büyükavşar, sosyal medyada kendini öldüreceğini yazdıktan sonra cep ve ev telefonuna gelen çağrılara cevap vermedi. Bunun üzerine akrabaları Şişli'deki eve geldi. Kapıyı açtıp içeri girdiklerinde Serkan Büyükavşar'ın iple kendini tavana astığını gördüler.

a-095.jpeg

Hemen ipten kurtarılan Serkan Büyükavşar, hiç vakit kaybedilmeden Şişli EtfalEğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yoğun bakım ünitesine alınan Serkan Büyükavşar, yaşam destek ünitesine bağlandı. Son bir haftadır tedavi edilen ancak tedaviye yanıt vermeyen Serkan Büyükavşar dün yaşam savaşını kaybetti.

NEDENİ BELİRSİZ

Polis, olayla ilgili soruşturma açtı. Serkan Büyükavşar'ın neden kendini öldürmek istediğine ilişkin araştırma yapıldı. Ancak somut bir bilgi sağlanamadı. Yakınları son dönemde içine kapanık olan ve bunalım geçiren Serkan Büyükavşar'ın kimseye bir şey söylemediğini belirtti.

OYUNCU DEMET ÖZDEMİR'İN YAKIN ARKADAŞIYDI

Serkan Büyükavşar'ın "Sana Bir Sır Vereceğim" isimli dizinin oyuncusu Demet Özdemir ile yakın arkadaş olduğu ve sosyal medyada bu ikilinin arkadaşlıklarının konuşulduğu görüldü. Büyükavşar'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.