ŞEMDİNLİ'DEN ACI HABER: 1 EVLADIMIZ ŞEHİT OLDU

ŞEMDİNLİ'DEN ACI HABER: 1 EVLADIMIZ ŞEHİT OLDU

Hakkari Şemdinli'de PKK ile çıkan çatışmada ağır yaralanan bir asker şehit oldu.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalına düzenlenen hava  harekatında terör örgütü silah mevzi ve barınakları ateş altına alınarak 4 hedef  imha edildi. 

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, alınan anlık istihbarat  üzerine Şemdinli kırsalına gece 01.05-01.58 saatleri arasında hava harekatı  düzenlendi.

Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları, bölgede tespit edilen terör  örgütü silah mevzi ve barınaklarından oluşan 4 hedefi ateş altına alarak imha  etti.

Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçakları emniyetle üslerine  döndü.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"31 Mayıs 2016 Salı günü Hakkari ili Şemdinli ilçesi kırsalında yürütülmekte olan operasyonda, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada biri ağır olmak üzere iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş ancak durumu ağır olan silah arkadaşımız hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 05.40’da şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar temenni ediyoruz."

AA