''Sen de bu tabutta yatacaksın''

''Sen de bu tabutta yatacaksın''

Bakan Veysel Eroğlu'nun hayatını kaybeden kayınpederinin cenaze töreninde Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan'a beklenmedik bir tepki gösterildi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun 85 yaşında hayatını kaybeden kayınpederi Salih Yüksel için Kasımpaşa Kebir Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Bakan Eroğlu ve eşi Hatice Eroğlu taziyeleri kabul etti.

Yüksel için öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Bakan Eroğlu ile birlikteİstanbul Valisi Vasip Şahin ,Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Hayati Yazıcı, Beyoğlu Belediye Başkan Ahmet Misbah Demircan ve işadamları Erdoğan Demirören ile Nihat Özdemir de katıldı. Bakan Eroğlu cenaze namazı için saf tutulurken, yeni kabinede görev almayan Hayati Yazıcı’yı "Sayın Bakanım buraya buyurun " diyerek yanına çağırdı. Eroğlu ve Yazıcı cenaze namazını yan yana kıldı.

DEMİRCAN’A BEKLENMEYEN TEPKİ

Namaz kılınıp helallik alındıktan sonra cemaat içinden beklenmedik bir tepki yükseldi. Bir vatandaş, " Yuvamı yıktın. Sen de bu tabuta yatacaksın " diye bağırdı. İsmi yanlış söylese de tepki gösteren vatandaşın hedefinde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan vardı. Adının Hasan Özdoğan olduğu öğrenilen vatandaş Beyoğlu Belediyesi’nin evini zorla elinden aldığını iddia etti.