• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.662
  • Dolar
  • 1,7675
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 653,05
  • Ankara : -3 °C
  • İstanbul : 1 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : -1 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Yarın İstanbul'a kar geliyor
Bu okulda verem kol geziyor !
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Sen misin Erdoğan'a ayakkabı fırlatan?

Sen misin Erdoğan'a ayakkabı fırlatan?
Başbakan Erdoğan'a ayakkabı fırlatan Suriyeli genç sınır dışı edilecek.
20 Mart 2010 / 10:22

İspanyol savcılığı, Sevilla kentindeki Kültürlerarası Nodo Vakfı tarafından 22 Şubatta ödüllendirilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, belediye binasının önünde aracına bineceği sırada ayakkabı atan Hocman Joma adlı Suriye uyruklu gencin sınır dışı edilmesini talep etti.

HAPİS YERİNE SINIRDIŞI

Sevilla savcılığı, mahkemeye sunduğu iddianamede, tutuklu olarak yargılanacak 27 yaşındaki Joma hakkında, uluslararası bir kişiliğe saldırı ve güvenlik görevlilerine karşı koyma suçlamalarından toplam 3 yıl 8 ay hapis cezası talep ederken, İspanyol ceza yasasının 89. maddesi uyarınca cezalandırmanın hapis yerine sınır dışı etmeyle mümkün olabileceği belirtildi.

HAKARET SUÇLAMASINI KALDIRDI

Savcılık ayrıca, Joma'nın sınır dışı edilmemesi halinde çarptırılacağı ceza süresince kamuyla ilişkin olarak herhangi bir yerde seçilme hakkının elinden alınmasını ve 5 ay boyunca günlük 10 avro para cezası ödemesini talep etti.

Savcılık, Başbakan Erdoğan'ın herhangi bir suçlamada bulunmamasından dolayı Joma hakkındaki "hakaret" ile ilgili suçlamayı kaldırdı.

385
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim