SEO 2015 Kitabı çıktı !

SEO 2015 Kitabı çıktı !
Güncelleme:

Seo ve dijital pazarlama sektörü yeni bir kaynak kazandı.

Seoinno kurucusu Gökhan Barışkan tarafından yazılan SEO 2015 kitabı oldukça iştah açıcı gözüküyor.Baştan söyleyeyim kitabın kapağına bayıldım. Beni oldukça tatmin etti.

Kitap, kapağındaki “Growth Hacking” “Content is King” , “E-ticaret SEO” “App Store SEO” gibi terimlerle daha şimdiden heyecan yaratıyor. İçerisindeki içerikler baz alındığında SEO 2015 için sektörün en güncel kitabı dersek yanılmayız sanırım.

Basım ve dağıtım işlemleri Dikeyseksen Yayınları tarafından yürütülen SEO 2015’i Mart ayı sonuna doğru ülke çapındaki tüm büyük kitap evlerinin raflarında görebilirsiniz.

Kitabın başlıca içerikleri şöyle ;

- SEO Mantığı

- Inbound Marketing Felsefesi

- Site içi SEO

- Özgün İçeriğin Önemi

- Site Dışı SEO

- Backlink Yöntemleri

- Google SEO Araçları

- Growth Hacking Yöntemleri

- E-Ticaret SEO

- App Store Optimization

- Ücretsiz SEO Araçları

- Link Döngüsü

- Flash Siteler için SEO

- Çok Dilli SEO

- Yandex için SEO

- Sosyal Medya & SEO

- Schema org ve Microdata

- 2015 SEO Öngörüleri

- SEO Terimleri

224 sayfalık kitabın fiyatı 25 TL. Kitabın arka kapağındaki yazı ise oldukça dikkat çekici;

“SEO'yu web sitenizin içini anahtar kelimelerle doldurup, alakasız binlerce siteden link almak olarak görüyorsanız bu kitabı okumanızı tavsiye etmiyoruz! “

Evet oldukça iştah açıcı bir yazı. Kitabı henüz okumadım ama daha şimdiden beni oldukça heyecanlandırdığını söyleyebilirim. En azından diğer seo kitaplarından çok farklı olduğu izlenimini alıyorum, belki de bu Gökhan Barışkan’ın üslubuyla alakalıdır kim bilir.

Uzmanından SEO kitabının büyük rakamlara ulaştığı dönemlerinde de Dikeyeksen Yayınları ile çalıştığını düşünürsek SEO 2015 kitabı da Gökhan Barışkan için yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. Malum, Dikeyseksen Yayınları bilişim sektörüne sürekli yeni yıldızlar kazandırıyor.