Seo Hocası İle Tanışın

Seo Hocası İle Tanışın

Seo hocası tabirini duydu iseniz zaten doğrudan veya dolaylı olarak “Seo” kavramı ile tanıştınız demektir.

Bilmeyenler için tekrar hatırlatalım, Seo internet sitelerinin arama motorlarına daha uygun hale getirilerek bulunabilirliğini arttırmak için yapılan çalışmalara denir. Seo bir süreçtir, bir defa yapılan veya bir süre yapılarak bırakılan bir işlem değildir. Nasıl ki teknoloji sürekli olarak gelişiyor ise seo işlemleri de zaman ilerledikçe boyut / strateji değiştirebiliyor.

Türkiye’nin seo alanında ilk kurulan sitelerinden biri olan Seo Hocası bir blog olarak faaliyetlerine başlamıştır. Ülkede seo sektörünün gelişmesi ve ülkeye yeni seo uzmanları kazandırılması açısından Seo Hocasının katkısını kesinlikle yabana atamayız.

Maddeler ile Seo Hocası Kimdir?
- Türkiye’nin en çok ziyaret edilen seo bloğudur.
- Türkiye’nin en çok makale yayınlayan ve en çok yorum alan sitesidir.
- Türkiye’nin en geniş, genç ve dinamik Seo Uzmanı kadrosuna sahip firmasıdır.
- “Seo” kelimesinde en uzun istikrarlı başarıyı sağlayan (7 Yıl) seo sitesidir.

Öğrenirken Öğretti!

Öyle ki seo faktörlerinin arama motorlarında yer alan anahtar kelime sonuçlarında sıralamaları belirlemesi her geçen gün internetin önemi ile artış gösterdi. Bu süre içerisinde Seo hocası sektörün liderliğini korurken edindiği tüm tecrübeleri paralelinde bloğunda paylaşarak takipçileri ile paylaşmaktan çekinmedi. “Bilgi paylaştıkça çoğalır.” Sloganı ile sektör için sadece zengin blog yazıları değil, basılı ve görsel medyada da birçok çalışmalara imza attı.

Rakipleri Onlardan Çok Şey Öğrendi!

Özellikle seo alanında yazılan basılı kitaplar arasında en çok satış ve baskı oranına sahip 2 kitaba imza atan SEO Hocası kurucusu Kaan GÜLTEN zaman zaman rakiplerinin dahi dolaylı yollardan seo kitaplarını temin ederek bunları incelediğine kadar şahit olduğunu dile getiriyor. Özetle rakipleri ile dahi seonun inceliklerini paylaşmayı bilen bir kişiliğin 7 yıllık zirve başarısı gayet normaldir.

Seo Hocasının aslında 7 yıllık yayın hayatında bu kadar başarılı olmasında genç ve dinamik bir ekibin, iyi bir liderin ve paylaşımcılığın benimsenmiş olduğu bir hizmet faaliyetinin yer almasıdır.