‘Şeref Meselesi’, Arap Kanalında

‘Şeref Meselesi’, Arap Kanalında

TÜRK dizilerine geniş yer ayıran Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalı, ‘Şeref Meselesi’ ekibinin Balat’taki setinde yaptığı röportajları ekrana getirdi.Zeynep Özek’in hazırladığı ‘Turki Ekstra’ programında soruları...

TÜRK dizilerine geniş yer ayıran Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalı, ‘Şeref Meselesi’ ekibinin Balat’taki setinde yaptığı röportajları ekrana getirdi.

Zeynep Özek’in hazırladığı ‘Turki Ekstra’ programında soruları İngilizce yanıtlayan dizide ‘Yiğit Kılıç’ı canlandıran Kerem Bursin, ekipte yer alan tüm isimlerle tam bir uyum içerisinde çalıştıklarını anlattı. Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce,Türkçe çift dille oyunculuk yapan Bursin, hayranlarının kendisine gösterdiği büyük ilgiden memnun olduğunu anlatırken, çekim yapılan bölgedeki esnaf da ‘Şeref Meselesi’ ile işlerinin arttığını vurguladı. Kafe işletmecisi, Kerem Bursinh hayranlarının bölgeye akın ettiğini vurgularken, "Burada 5 set gördük hiç böylesi olmamıştı. Kerem Bursin genelde omlet yiyor. Protein ağırlıklı besleniyor ve filtre kahve içiyor" dedi.

Liana Dahdouh’un sorularını yanıtlayan diğer dizi oyuncularından ‘Derya’yı canlandıran Şükran Ovalı, iki ekip halinde çalıştıklarını, gürültü başta olmak üzere dış etkenlerin kendilerini zorladığını anlattı. Ovalı, çekim sırasında zorluklar olduğunu kabul ederken, "Başka biri olmayı kabul etmek başlı başına zor bir şey. Yaptığımız iş yorucu ancak, güzel bir iş yaptığımızı düşününce rahatlıyorsunuz. İlk başta dağınık hikaye gibi gelmişti. Mafya, aşk, entrika olduğu için dikkat çekici. Dizideki kadın karakterler arasında en güçlüsü benim canlandırdığım Derya. Üçünün dünyası aynı yerde yaşayan ancak birbirlerinden farklı dünyaları var" dedi.

Dizide ‘Kübra’yı canlandıran Burcu Biricik de, daha önce oynadığı ‘Beni Böyle Sev’deki zengin, havalı, ayakları yere basan, biraz şımarık bir kızın tam aksi bir karakteri canlandırdığını söyledi. Kübra, daha önce 1 saate yakın süren hazırlık yaptığı halde yeni rolünde 5 dakikada hazır olduğunu daha rahat, bol kıyafetler giydiğini, bacağındaki engel nedeniyle kadın gibi giyinemeyen kızı canlandırdığını anlattı.

FOTOĞRAFLI