Serhat Anafen, altın çocukları altın ve bilgisayarla ödüllendirdi

Serhat Anafen, altın çocukları altın ve bilgisayarla ödüllendirdi

Kayseri Özel Serhat Anafen Dershaneleri, ilköğretim 5, 6 ve 7’nci sınıflar için yapılan sınavda dereceye giren öğrencilere yönelik ‘Altın Çocuklar Ödül Töreni’ düzenledi.

Kayseri Özel Serhat Anafen Dershaneleri, ilköğretim 5, 6 ve 7’nci sınıflar için yapılan sınavda dereceye giren öğrencilere yönelik ‘Altın Çocuklar Ödül Töreni’ düzenledi. Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’ndaki törende 35 bin kişinin girdiği sınavda soruların tamamını cevaplayarak dereceye girenlere altın ve dizüstü bilgisayar hediye edildi.
    Ödül törenine Serhat Anafen Dershaneleri Müdürü Muhammet Açıkgöz, Anafen şube müdürleri, okul idarecileri, öğrenci ve veliler katıldı. Törende konuşan Anafen Dershaneleri Müdürü Muhammet Açıkgöz, organizasyonu yapmalarındaki amaçlarının öğrenciler arasında yarışma heyecanı oluşturarak, öğrencilerin hedeflerini belirlemek olduğunu söyledi.
    Amaca ulaşmada hedefin önemli olduğuna dikkat çeken Muhammet Açıkgöz, şöyle konuştu: “Öğrencilerin bir hedefi olmadığında yada son zamanda sınava çalışmaya başladığında, istenilen seviyeye gelmede yeterli olmuyor. Hedeflediği yerin veya kapasitesinin biraz altındaki yerleri kazanmış oluyor. Biz de istedik ki, ‘5, 6 ve 7’nci sınıf öğrencilerinin hedefi olsun bir heyecan yarış ortamı oluşsun’ diye böyle bir organizasyonu yapmış olduk. Bu organizasyona değerli idarecilerimizin ve kıymetli büyüklerimizin çok büyük katkısı oldu. Bunun neticesi olarak da bu öğrencilerimizin 5.sınıfların bu sınavda çok başarılı olduğunu gördük. Demek ki o 5’inci sınıfların olduğu nesil Kayseri’yi Türkiye’de tanıtacak. Bundan da 6’ncı ve 7’inci sınıfları başarısız olduğu anlamı çıkmasın. Onlarında başarısı bizim için önemli.”
    Bu organizasyona 35 bin öğrencinin katıldığını anlatan Açıkgöz, Mart ayında da dev bir organizasyon müjdesi vererek, hedeflerinin 50 bin olduğunu ve katılımı yüksek beklediklerini kaydetti.
    Konuşmanın ardından dershanenin geçmişteki başarıları anlatılarak dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Altın Çocuklar ödülünde Kayseri birincisi Refika Küçükçalık İlköğretim olurken, ikincisi Kadir Has İlköğretim Okulu, üçüncüde Besime Özderici İlköğretim Okulu oldu. 7’nci sınıflarda Refika Küçükçalık İlköğretim Okulu’ndan Gülsüm Işık Kayseri birincisi, Mustafa Yazar İlköğretim Okulu’ndan Ayşe Furat ikincisi, Boydak İlköğretim Okulu’ndan Şule Ertürk ve Ahmet Paşa İlköğretim Okulu’ndan Gamze Pak üçüncü oldular. 6’ncı sınıflarda Özel Tevfik Kuşoğlu İlköğretim Okulu’ndan Merve Koç ve Kadir Has İlköğretim Okulu’ndan Murat Kaş birinci oldu. 5’nci sınıflar da farklı okullardan 28 öğrenci 60 sorunun tamamını yaparak birinciliği paylaştı.
    Törende okul müdürlerine plaketler verilirken öğrenciler de dizüstü bilgisayar, mp4 çalar, çeyrek altınla ödüllendirildi. CİHAN