Sevdam Alabora yeni gününde Atv'de

Sevdam Alabora yeni gününde Atv'de

"Sevdam Alabora" merakla beklenen üçüncü bölümü ile 1 Mart Pazar günü saat 20.00’de ATV'de...

Dünyanın en büyük bağımsız yapım Şirketi Endemol'ün yapımcılığını üstlendiği 'Sevdam Alabora' 1 Mart Pazar günü saat 20.00’de üçüncü bölümüyle ekrana gelecek.

Kadir Doğulu, Elçin Sangu ve Mustafa Avkıran'nın başrollerini paylaştığı, çekimleri Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleşen 'Sevdam Alabora'da İlker Kızmaz, Gökçe Yanardağ, Başak Parlak, Ayberk Pekcan, Sacide Taşaner, Zeynep Kumral, Mutlu Güney, Aydan Burhan, Şebnem Doğruer gibi birbirinden değerli oyuncular rol alıyor.

Yönetmeliğini, 'Ihlamurlar Altında', 'Sultan Makamı', 'Bu Kalp Seni Unutur mu' 'Dila Hanım' gibi çok sevilen dizilerden tanıdığımız Aydın Bulut’un üstlendiği diziye bu hafta Gökhan ve Zeynep’in romantizmi damga vuruyor.

ZEYNEP VE GÖKHAN BAĞ EVİNDE

Zeynep’e atılan ‘atları saldı’ iftirası Zeynep’in çiftlikten yollanmasına yol açar ancak Gökhan bunca yıl sonra kavuştuğu Zeynep’i bırakmaya hiç niyetli değildir. Selçuk da öyle... Zeynep, Gökhan ile bağ evine gidince Selçuk iyice diş biler ve yerlerini Ali Hikmet’e ispiyonlayarak intikamını alır.

KAZAYI GÖREN TEK KİŞİ ZEYNEP

Bağ evinde baş başa romantik anlar geçiren Zeynep ve Gökhan’ı yakalamak için yola çıkan Ali Hikmet kaza geçirir. Kazayı gören tek kişi olan Zeynep ne yapacağına karar veremez... Ya can düşmanı Ali Hikmet’i kurtaracak ya da onu ölüme terk edecektir... Zülfikar ise Başat Ailesi’nin sırlarını bildiğini açık etmiştir. Bu sırrı bilen bir başkası daha vardır ve çiftlikten ayrılma kararı alan Zülfikar onu hiç hesaba katmamıştır..