Sevgilisini mahkemeye veren Femen kızı konuştu İ

Sevgilisini mahkemeye veren Femen kızı konuştu İ

Çıplak eylemleri ile bilinen FEMEN'in Türk üyesine eski sevgilisinden yapılan şantaj gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Dünyada karşı çıktıkları konuları, giysilerini çıkartıp üstsüz protesto eden Femen Grubu’nun Türkiye’deki destekçilerinden 30 yaşındaki nü model Didem Dinç, eski sevgilisinin tehditlerinden sonra yaşadıklarını anlattı.

SEVİŞME GÖRÜNTÜLERİYLE TEHDİT ETTİ

Dinç, yaz tatilinde Antalya’nın Kaş İlçesi’nde tanıştığı sevgilisi hakkında, bilgisi dışında çektiği çıplak fotoğraf ve sevişme görüntülerini internette yayınlamakla tehdit ettiği iddiasıyla İstanbul’da savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

''ŞİDDETE BAŞVURDU, BİLEĞİMİ EZDİ''

Konu hakkında açıklama yapan Didem Dinç yaşadıklarını şu şekilde anlattı; ''Şiddete başvurdu, bileğimi ezdi. Ben değiştiğine inandım, ona güvendim. Telefonuma mesaj geldi; 'Eğer o aciz mesajlarına bir son vermezsen o takipçilerin kimin köle olduğunu öğrenecek. Hatta Türkiye ve ötesi... Çok tatlı fotoğraflarım, videolarım var... Sen benim .... kime artistlik yapıyorsun.'

Karşılıklı bir atışmamız oldu, kavgamız oldu. Sonucunda şiddete başvurdu ve bileğimi ezdi. Bu yüzden yaklaşık 15 gün atel takmak zorunda kaldım. Oturup konuştuk, sorunlarımızı hallettik ve ilişkiye devam ettik.

HAYATIMA GİREN TEK ESKİ SEVGİLİ KENDİSİ DEĞİL

Geçmişimle ilgili birçok şeyden bahsettim. Ama bunun kendisiyle de çok alakası yoktu aslında. Çünkü hayatıma giren tek erkek yada tek eski sevgili kendisi değil. Hiçbir kadın cinsellikle yada seksle bastırılamaz. Bana yapması çok daha komik geldi. Ben bu mesajdan sonra avukatımla görüştüm, dilekçemizi hazırladık. Bundan nemalanıyor. Pirim sağlıyor bir şekilde ve utanmıyor.

BU BENİ KORKUTAMAZ, BENİ BUNUNLA TEHDİT EDEMEZ

Ben mesela bir erkek olarak biri beni bununla suçlasa, ben çok utanırdım. Mesajın içeriğinin dolu olduğunu düşünmüyorum. Çünkü daha önce de beni fotoğrafladığına şahit olup sildim. Bu beni korkutamaz, beni bununla tehdit edemez. Ediyorsa da dediğim gibi bu beni bastırabileceği bir şey değil. Hayatımı etkilemesine izin vermem. Asla vermem. Artık o kadar değeri yok çünkü o kişinin.''

Show TV Haber