• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 16 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 13 °C
ATM’ye dokunan yanıyor
Şırnak' ta çatışma: 1 teğmen şehit !
Başbakan'ı eleştirenler bilimden uzak
Komutana sahip çıktı
Ceylanpınar HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Sevgilisini öldürdü, şifre değişti !

Sevgilisini öldürdü, şifre değişti !
Şanlıurfa'nın boğazı kesilerek öldürülen 19 yaşındaki Naile Çatak'ın katili ortaya çıktı.
11 Şubat 2012 / 08:05

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde boğazı kesilerek öldürülen 19 yaşındaki Naile Çatak'ın, 17 yaşındaki sevgilisi Y.B. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Geçen çarşamba günü Ceylanpınar’a 8 kilometre uzaklıktaki Maden Köyü yakınlarında koyun otlatan çobanlar, Cırcıp Deresi kenarında bir kadın cesedi gördü. Boğazı kesilmiş cesedi gören çobanların ihbarıyla olay yerine gelen jandarma, ölen kişinin Naile Çatak olduğunu belirledi.

Genç kız bir gün önce kaybolmasına rağmen kayıp başvurusunda bulunulmaması nedeniyle aile fertleri gözaltına alındı. Gözaltına alınan genç kızın babası ve annesi, ilçede dedikodu olacağı ve kızlarının adının kötü anılacağı endişesi ile kayıp başvurusu yapmadıklarını söyledi.

GENÇ KIZIN BOĞAZINI KESTİLER

Kalbinden ve göğüs bölgesinden bıçaklandığı, kafasının taşla ezildiği ve boğazının kesildiği saptanan genç kızın cenazesi ise Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi sonrası getirildiği Ceylanpınar’da İlçe Mezarlığı’na defnedildi.

BÜTÜN AİLE FERTLERİ SORGULANDI

İlk etapta, genç kızın töre cinayetine kurban gitme ihtimali üzerinde duran güvenlik güçleri, Çatak ailesinin tüm fertlerini ve sık görüştüğü akrabalarını tek tek sorguladı.

Ancak yapılan sorgulamalarda bir sonuca ulaşılamayınca, bu kez genç kızın gittiği dershanedeki arkadaşları ile yakın çevresi mercek altına alındı. Polis ve jandarma, öldürülen Naile Çatak’ın temas kurduğu kişileri tek tek belirledi ve bire bir görüşme başlattı.

OTOMOBİLDE SAÇ TELİ ŞÜPHELİYE ULAŞTIRDI

Güvenlik güçlerince kriminal inceleme yapılan 63 SF 131 plakalı otomobilde yolunmuş saç telleri bulundu. Saç tellerine el konulurken, otomobili kullandığı saptanan Naile Çatak’ın erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Y.B. ile ağabeyi 22 yaşındaki Ahmet B. gözaltına alındı.

Bu kişilerin evlerinde yapılan aramalarda da kanlı gömlek ve pantolona ulaşıldı. Bunun üzerine gözaltında tutulan genç kızın yakınları ve akrabalarından oluşan 7 şüpheli serbest bırakıldı.

’PEŞİMİ BIRAK DEDİM’, TOKAT ATTI

Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Mehmet Akif Ersoy Lisesi son sınıf öğrencisi Y.B., sorgulamasında Naile Çatak’ı öldürdüğünü itiraf etti.

Naile Çatak ile aynı okulda öğrenim gördüklerini, ancak genç kızın daha sonra okulu bırakarak açık öğretim lisesine kayıt yaptırdığını söyleyen Y.B., "Naile, okulu bıraktıktan sonra da arkadaş çevresiyle ilişkilerini koparmadı. Arkadaş grubu olarak sürekli görüşüyorduk. Ben derslerinde başarılı birisi olduğum için kızlar bana ilgi duyuyordu.

Etrafına kendisini ’Songül’ olarak tanıtan Naile de bana karşı ilgi duyuyordu. Kendisiyle yakınlaşınca sevgili olduk ve çıkmaya başladık" dedi. Naile Çatak’ı sevmediğini ve bu nedenle ayrılmak istediğini iddia eden Y.B., ifadesinde şunları söyledi: "Bir süre sonra Naile ile ilişkimizi yürütemeyeceğimi anladım ve kendisine ayrılmayı teklif ettim.

Ancak o buna karşı çıktı. Ben de aradığı zaman telefonlarına çıkmamaya ve görüşmemeye başladım. Bu kez ağabeyime ve yakın çevremle temasa geçerek bana ulaşmaya çalıştı. Ben de bu durumdan rahatsız olunca konuşmak ve kararımın kesin olduğunu söylemek için Naile’yle buluştum.

Babamın otomobili ile Naile’yi alıp ilçe dışına çıktım ve Cırcıp Deresi kenarına gittim. Otomobilin içinde peşimi bırakmasını, kendisini sevmediğimi söyledim. Bunu söyleyince itiraz etti ve ayrılamayacağımı ifade etti. Ben kararlı olduğumu söyleyip diretince de bana tokat attı.

"YERE DÜŞTÜ, KAFASI KANIYORDU"

Tokat atınca bir anda delirdim ve saçlarını tutup ben de tokat attım. Karşılıklı birbirimize vurmaya başlayınca otomobilden indirdim onu ve dere kenarına götürdüm. Fakat Naile bana hakaret edip duruyordu, dayanamadım ve yerdeki bir taş ile kafasına vurdum. Yere düştü, başından çok kan geliyordu. Bu kez otomobildeki bıçağı alıp kalbine sapladım.

Çok kan akıyordu ama ölmemişti, benim de gözüm döndüğü için boğazını kestim. Sonra eve gidip elbiselerimi değiştim. Böyle olmasını istemiyordum, ama bana tokat atınca neye uğradığımı şaşırdım. Cinayeti işlediğim için çok pişmanım." Gözaltında tutulan Y.B.’nin ağabeyi Ahmet B. ise sorgusunda olaydan haberi olmadığını söyledi.

FACEBOOK ŞİFRESİNİ ’KATLİAM’ OLARAK DEĞİŞTİRMİŞ

Suçunu itiraf eden ve pişman olduğunu söyleyen şüphelinin sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabının yapılan incelemesinde ise ilginç bir detaya ulaşıldı.

Güvenlik güçleri, yaptığı incelemede Y.B.’nin, Facebook şifresini olaydan 3 gün önce ’katliam’ olarak değiştirdiğini belirledi. Şüpheli genç, sorgusunda kendisine yöneltilen bu soruyu ise yanıtsız bıraktı.

Sorgulamaları tamamlanan Y.B. ve ağabeyi, sabah saatlerinde güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edildi.

2 KARDEŞ TUTUKLANDI, GERGİNLİK BİTTİ

Ceylanpınar İlçesi’nde, 19 yaşındaki Naile Çatak’ı boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla adliyeye sevk edilen 17 yaşındaki Y.B. ile ağabeyi 22 yaşındaki Ahmet B. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

2 şüphelinin 4 saat süren savcılık sorgusu sırasında adliye binasına girmek isteyen öldürülen genç kızın yaklaşık 300 yakını ile polis arasında yaşanan gerginlik 2 kardeşin tutuklanması ile sona erdi. Cinayeti işlediğini itiraf ettiği belirtilen Y.B. ile cinayete yardım ettiği ileri sürülen ağabeyi Ahmet B. geniş güvenlik önlemleri arasında zırhlı araçlar ile Şanlıurfa Kapalı Cezaevi’ne gönderdi. (Posta)

574
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Pasaport alacaklar dikkat''Futbolcular çok özel hayvanlardır''Bütün dünya onun hamile kalmasını bekliyorGökçek twitterı yine salladıAcilde para isteyen kapanacakİzmir'de sapık baba dehşetiİsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...Bu polis Twitter'ı salladı !Pazarlıklar sonuç vermediİzmir-İstanbul Otoyolu müjdesi
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim