Şevval Sam: 'Keşke 3 ağaç için...'

Şevval Sam: 'Keşke 3 ağaç için...'

Şarkıcı Şevval Sam kendisine yapılan darbe eleştirilerine 'beni bilen bilir' diyerek Hz. Muhammed'ten verdiği örnekle yanıt verdi.

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sonrası eleştiri oklarının hedefi haline gelen Şevval Sam, ilk kez bu konuyla ilgili konuşarak üzüntüsünü ifade etti.

Gezi olaylarında ön planda olan ve eleştiri yağmuruna tutulan Şevval Sam Darbe Girişimi Gezi olaylarını alakasız bir şekilde birbirine benzetti..

''KEŞKE YİNE 3 AĞAÇ İÇİN SOKAKLARA DÖKÜLSEYDİK''

"Keşke biz yine 3 ağaç için sokaklara dökülseydik, insanlar ölmeseydi. Darbe kabul edilebilecek bir şey değil. Hele ki biz tarihinde bunun için çok sıkıntılar çekmiş bir milletiz. Demokrasiye inancımızı kaybetmeden ve birbirimize olan saygımızı kaybetmeden birlik beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz." 

Şevval Sam beni bilen biliyor diye sözlerini sürdürdü...

''BENİ BİLEN BİLİYOR''

 "Ben vatanını seven, insanına, hayvanına, ağacına kıymet veren yaşam hakkı savunucusuyum. Bir arada olmak, barış içerisinde olmaktan başka hiç bir arzum yok. Ben bütün şarkılarımı da barış için söylüyorum. Beni bilen biliyor, bilmek istemeyenler için ise yapabileceğim inanın hiç bir şey yok."