• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.662
  • Dolar
  • 1,7675
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 653,05
  • Ankara : -3 °C
  • İstanbul : 1 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : -2 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Yarın İstanbul'a kar geliyor
Bu okulda verem kol geziyor !
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Sinan Engin'in oğlunu kovdular

Sinan Engin'in oğlunu kovdular
Beşiktaş A2 takımdan oynayan Sinan Engin'in oğlu Oğulcan takımdan kovuldu.
21 Ocak 2010 Perşembe 18:10Milliyet'in haberine göre, Beşiktaş A2 takımında forma giyen ve eski Beşiktaşlı menajer Sinan Engin"in oğlu olan Oğulcan Engin siyah-beyazlılardan ayrıldı.

Haber 1903'ün haberine göre, Oğulcan"ın bedelsiz olarak, lisansıyla beraber Kasımpaşa"ya verildiği öğrenildi.

Genç oyuncu için futbol otoriteleri çok yetenekli ve çok kıvrak yorumlarını yaparlarken, Oğulcan"ı geleceğin yıldızları arasında gösteriyorlardı.

Fakat Oğulcan geçirdiği ağır sakatlıklar sonrasında bir türlü istenilen formu yakalayamadı ve Beşiktaş"ta çok fazla forma şansı bulamadı.

Oğulcan Engin"in kendisini göstermek ve daha çok forma şansı bulmak için Kasımpaşa"nın yolunu tuttuğu da gelen bilgiler arasında.
10374
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim