Sinan tüm sinirini Nisan'dan çıkarıyor !

Sinan tüm sinirini Nisan'dan çıkarıyor !

Acil Aşk Aranıyor, yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Show TV’nin en eğlenceli dizisi Acil Aşk Aranıyor’da bu hafta hem komik hem de romantik olaylar yaşanacak. Med Yapım imzalı dizi, yeni bölümüyle Pazar akşamına damgasını vuracak.

“Acil Aşk Aranıyor”’un yeni bölümünde; Nisan, Abidin’le sürdürmeye çalıştığı sevgililik oyununu Sinan’ın öğrenmesinden kıl payı kurtulmuştur. Sinan bir kere daha Nisan ve Abidin’i bir arada görmeye dayanamaz ve tüm sinirini Nisan’dan çıkarmaya başlar, onu yok yere nöbete bırakır. Bu sırada Abidin rahat durmaz ve Hasan’a Nisan’la ilgili büyük bir yalan söyler. Bu yalan Nisan’ın başına yeni bir dert daha açılmasına sebep olacaktır.

Ayla ve Berzan’ın birbirlerine karşı giderek yumuşaması, aralarında barışın sağlanmasına neden olur. İkili yeni bir yakınlaşmaya doğru giderken Berzan’ın yaptığı eğlenceli bowling planı Ayla’nın içindeki kıskanç kadının ortaya çıkmasıyla sekteye uğrayacaktır.

Bu sırada birbirinin peşi sıra hastaneye gelen ve şaşılacak şekilde birbirine benzeyen iki vakanın gizemini çözmek Nisan’a düşecektir.