Sinan yeniden mesafeli davranmaya başlıyor

Sinan yeniden mesafeli davranmaya başlıyor

Acil Aşk Aranıyor, yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Show TV’nin fenomen dizisi Acil Aşk Aranıyor, bu hafta birbirinden sürpriz gelişmeleriyle izleyicileriyle buluşacak. Med Yapım imzalı dizinin, komedi ve romantizm yüklü yeni bölüm tanıtımı ise dün akşam yayınlandı.

Acil Aşk Aranıyor’un Pazar akşamı Show TV’de yayınlanacak yeni bölümünün konusu ise şöyle; Sinan deniz kıyısında heyecanla Nisan’ı beklemektedir. Nisan, Abidin’in başına sardığı Hasan belası yüzünden Sinan’ın yanına gidemez. Sinan hayal kırıklığına uğrar ve Nisan’a yeniden mesafeli davranmaya başlar. Nisan ise tüm bu olanlar yüzünden çok üzgündür, Sinan’a karşı oynadığı sevgililik oyununun doğruluğunu yeniden sorgulamaya başlar.

Ayla ve Berzan yeni başlayan ilişkilerine tam gaz devam etmektedir. Çiçeği burnunda sevgililer, doğru zamanı yakalayamadıklarından ilişkilerini bir türlü Sinan’a açıklayamazlar. İstemeden de olsa gizli kapaklı işler çevirmek zorunda kalmaları, çiftin zor ve komik anlar yaşamasına neden olacaktır.

Yönetmen koltuğunda Barış Kırımşelioğlu’nun oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla),Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat), Serkan Öztürk (Malik), Sertan Erkaçan (Abidin),  Sedef Şahin (İpek) ve Emre Yanık (Ali) rol alıyor.