Şırnak Belediyesi Eş Başkanları Onuk Ve Kadırhan Personellerle İlk Toplantılarını Yaptı

Şırnak Belediyesi Eş Başkanları Onuk Ve Kadırhan Personellerle İlk Toplantılarını Yaptı

Şırnak Belediyesi Eş Başkanları Serhat Kadırhan ve Özlem Onuk personelleriyle bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenledi.

- Şırnak Belediyesi Eş Başkanları Serhat Kadırhan ve Özlem Onuk personelleriyle bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenledi.

Belediye Toplantı Salonu'nda bir araya gelen eş başkanlar ve yönetim kadrosu, dönemleri boyunca çalışma yöntemlerinin nasıl olacağı hususunda personellere telkinlerde bulundu. Toplantıda söz alan Eş Başkan Kadırhan, kendi makam araçlarına binip pencereden halka el sallayan bir zihniyette olmayacaklarını söyledi. Kadırhan, “Görev tanımı ne olursa olsun belediyemizin tüm birimleriyle birlikte halkımızın içinde olacağız. 5-6 ayda şehrimizin görünür sorunlarını çözeceğiz diyoruz. Çok görünür sorun nedir, yoldur mesela ben şahsen bazı yollardan geçerken yüzüm kızarıyor. Eskiden o yollardan geçerken bu memleketin bir belediyesi yok mu diye sorardım ama şimdi yüzüm kızarıyor çünkü bundan şimdi hepimiz mesulüz. Hiçbirimiz ben emlak işlerine bakıyorum ya da su işlerine bakıyorum deme gibi bir lüksümüz yok, artık hepimiz sorumluyuz” dedi.

Daha sonra söz alan Eş Başkan Onuk ise seçim başarısından dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Onuk, “Yoğun bir seçim sürecinden geçtiğimiz hepinizce malum. Bu seçimlerden en başarılı bir şekilde çıktık tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi ifade ediyoruz. Fakat seçim çalışmalarında halkımıza birçok konuda söz verdik ve artık o sözümüzü yerine getirmek için çalışmanın zamanı geldi. Bu çalışmaları gerçekleştirirken de tepeden bir yönetim anlayışıyla hareket etmeyeceğiz, her an halkımızın arasında olup ve onlarla omuz omuza çalışıp, paçalarımızı sıvayacağız” diye konuştu.