Sırrı Süreyya - Kadir İnanır zirvesi

Sırrı Süreyya - Kadir İnanır zirvesi

İmralı heyetine katılacağı konuşulan Kadir İnanır ile Sırrı Süreyya Önder, İstanbul Cihangir'de buluştu.

İmralı'ya gidecek heyette yer alacağı iddia edilen Kadir İnanır ile HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, İstanbul'da Cihangir'de sürpriz bir buluşma gerçekleşti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Önder, "Soruları bana değil ağama sorun" derken, İnanır da "Sırrı kardeşimden de ötedir" dedi.

HDP'den gelen milletvekili adaylığı teklifini geri çeviren ve adı İmralı'ya gidecek isimler arasında geçen Kadir İnanır, önceki gün Cihangir'de bir mekânda HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'le bir araya geldi.

Kahve içip sohbet eden İnanır ve Önder'e Jülide Kural da eşlik etti. Kadir İnanır, çıkışta milletvekili adaylığı teklifiyle ilgili sorular üzerine "Biz o konuları konuşup hallettik. Detayları daha sonra konuşuruz" dedi.

Oyuncu, Önder'le buluşmalarının nedeni sorulunca da "Sırrı sevdiğim bir kardeşim. Hatta kardeşten de öte" diye konuştu.

fft81_mf3673238.jpeg

'SORULARI AĞAMA SORUN'

Sırrı Süreyya Önder ise soruları "Ne soracaksanız bana değil, ağama sorun" diyerek yanıtsız bıraktı. Kadir İnanır ve Jülide Kural, daha sonra taksiye binerek uzaklaştı.

Kadir İnanır'ın, çözüm süreci kapsamında müzakereleri izleme heyetiyle birlikte İmralı'ya gideceği konuşulmuştu. İnanır ise, "Ben de gazetelerden öğrendim. Bana ulaşan bir teklif yok. Gelirse o zaman değerlendiririz" açıklamasında bulunmuştu.