Sırrı Süreyya'dan NTV'ye ayar !

Sırrı Süreyya'dan NTV'ye ayar !

Sırrı Süreyya Önder, NTV'nin canlı yayınında NTV'yi şoke eden eleştirilerde bulundu.

Sırrı Süreyya Önder NTV canlı yayında NTV’ye göndermede bulundu. Önder AKP ile ilgili o soruyu duyunca "NTV biraz fazlaca iktidarın kapsama alanı girdi. Hazır da canlı yayındayken korsan bir şey söyleyeyim" diyerek ilginç açıklamalar yaptı.

HDP’nin ‘yaşam bildirgesi’nin açıklanmasından sonra NTV’nin canlı yayın konuğu olan İstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder, NTV'yi eleştirdi.

NTV’yi ‘yakalamışken’ canlı yayında ‘korsan bir şey’ler söylemek istediğini belirten Önder, “NTV biraz fazlaca iktidarın kapsama alanı girdi. Kimse o başbakanın karşısına geçip soruyorlar orada gazeteciler var, adama diyorlar çözüm süreci ne oldu? Suya düştü! Su ne oldu? İnek içti! İnek ne oldu? Dağa kaçtı! Dağ ne oldu? Yandı bitti kül oldu!” dedi.

PARAYI BULMUŞSUNUZ BULACAĞINIZ KADAR

Ana akım medyaya seslenen Önder, “Bakın siz yanlı yayın yaptığınız zaman Gezi direnişinde ne hale geldi halkın tepkisi gördünüz. İtibarınız kalmadı. Para yerine girsin parayı bulmuşsunuz bulacağınız kadar… Biraz itibara insan onuruna çalışın diyorum. Bunu derken de emekçileri tenzih ederek söylüyorum” diye konuştu.

NTV MUHABİRİ “EN AZINDAN” DİYE CEVAP VERDİ…

NTV muhabiri de bu açıklamalar karşısında 'Ben de bir emekçi olarak en azından şunları söyleyebilirim; Bildiğim kadarı ile o soru cevap kısmında en azından kurumumuzun bir temsilcisi yoktu en azından' diyerek karşılık verdi.