- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 13 °C
- İstanbul : 16 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
Şişik surat sendromu !

Hollywood'da ayakta kalabilmek zor iş! Her yıl birbirinden güzel ve genç ismin ünlüler kervanına katılması yüzünden yaşı ilerleyen yıldızlar çareyi estetik operasyonlarda buluyor. Ancak bunu abartanlar da yok değil! Aralarında Madonna'nın ve genç oyuncu Lindsay Lohan'ın da bulunduğu birçok ünlü isim yaptırdığı kolajen enjeksiyonları ve dolgu ekletmeler yüzünden tanınmaz halde!
1966 doğumlu Cindy Crawford'un aşırı şişkin yanakları alay konusu oluyor.
1980 doğumlu Kim Kardashian, yüzünü baştan yaratan isimlerden... Kardashian, şişik yanakları ve dudakları yüzünden alay konusu.
1986 doğumlu Lindsay Lohan, elmacık kemiklerinin ve dudaklarının üstüne kolajen enjekte ettirdi. Genç oyuncu, bu yüzden olduğundan yaşlı görünüyor.
1958 doğumlu Madonna, yüzündeki yaşlanma belirtilerini botoks ve dolguyla sildiriyor. Ancak çoğu zaman bu operasyonlarda abartıya kaçıyor.
1968 doğumlu Kylie Minogue, yaptırdığı botoks ve kolajen enjeksiyonuyla genç görünmeyi sürdürüyor. Ancak Minogue, bu operasyonlar yüzünden şişik bir yüze sahip!
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- İsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...
- Bu polis Twitter'ı salladı !
- ATM’ye dokunan yanıyor
- İzmir'de sapık baba dehşeti
- "En düşük maaş 1.757 TL olacak"
- İsrail'den Türkiye'ye One Minute
- "Uluslararası karalama kampanyası yürütülüyor"
- Pasaport alacaklar dikkat
- Gökçek twitterı yine salladı
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi












































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.