Şişli Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Dilekçi Taburcu Oldu

Şişli Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Dilekçi Taburcu Oldu

19 Mart günü uğradığı silahlı saldırı sonrası bacağından yaralanan Şişli Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Dilekçi, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Dilekçi’nin taburcu olması esnasında yaptığı açıklamada, “Bu yapılan hareket Atilla arkadaşımızdan çok hepimize yapılmış bir harekettir. Tabi ki zararı o gördü ama belediye çalışanları ve bana yapılmış bir harekettir” dedi.

19 Mart Perşembe akşamı evine giderken kimliği belirsiz bir saldırganın silahlı saldırısı sonucu ayağından yaralanan Şişli Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Dilekçi, tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nden taburcu edildi. Dilekçi’ye destek vermek amacıyla Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, çalışma arkadaşları ve sendika temsilcileri hastane önünde hazır bulundu. Çıkışta arkadaşlarını karşısında gören Zabıta Müdürü duygu dolu anlar yaşadı.

ZABITALAR YALNIZ BIRAKMADI

Tüm- Bel-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Nazmi Öztürk, hastane önünde yazılı bir açıklama yaptı. Dilekçi'ye destek olmak için İstanbul’un farklı ilçelerinden de katılım sağlayan zabıta memurları ellerinde “İnsanca Yaşamak İstiyoruz”, “Emeksiz Kazanç Zehirdir” gibi sloganların yazılı olduğu pankartları açtılar.

“SALDIRI BİZE YAPILMIŞTIR”

Çalışma arkadaşlarına böyle bir saldırı yapılmış olmasından dolayı üzüntüsünü dile getiren Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, "Bu yapılan hareket Atilla arkadaşımızdan çok hepimize yapılmış bir harekettir. Tabii ki zararı o gördü ama belediye çalışanları ve bana yapılmış bir harekettir. Bende belediye çalışanıyım sonuçta. Diğer arkadaşlardan bir farkımız yok, bize yapılmış bir harekettir. Atilla arkadaşımızın bir sözü vardır. “Durmak yok yola devam, mücadeleye devam biz de mücadeleye devam edeceğiz. Şişli de usulün ve kanunun uygulanmasına devam edeceğiz. Atilla arkadaşımız da en kısa zamanda işinin başında olacak ve görevine devam edecek” ifadelerini kullandı.

Arkadaşlarını karşısında görmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Şişli Zabıta Müdürü Atilla Dilekçi, ”Hangi mevkide olursa olsunlar temiz ve ahlaklı yaşamı savunmak adına buradalar. Bu kurşun da zaten temiz ve ahlaklı yaşama sıkılmış bir kurşundur. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

Dilekçi, kaldırıldığı Amerikan Hastanesi’nde ameliyata alınarak tedavi edilmişti. Atilla Dilekçi'nin doktorlarının isteği üzerine bir süre ev istirahati yaptıktan sonra görevi başına döneceği öğrenildi.