Şişli, çalışan kadınları ile güzel

Şişli, çalışan kadınları ile güzel

Hayri İnönü: “Biz kadınlarımızın konuşmasını, üretmesini ve çalışmasını destekliyoruz”

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Şişli Belediyesi’ne bağlı kadın temizlik işçilerinin çalışmalarını yerinde inceleyerek “Şişli, kadınlarımıza emanet” açıklamasında bulundu.

Çevreye duyarlı projeleri ile her zaman diğer belediyelere örnek olan Şişli Belediyesi, Şişli’deki çevre bilinçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Şişli’deki mahallelerde yürütülen temizlik çalışmalarını Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Esra Bozyazı Daylan ile yerinde inceledi. Hayri İnönü, her yurttaşın çevre konusunda duyarlı olması gerektiğini vurguladı.

Hayri İnönü: “Şişli, kadınlarımıza emanet”

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Şişli’nin kadın temizlik işçilerinin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi, kadın işçilere destek oldu. İnönü, kadınların çalışma hayatında daha aktif rollerde olması için yerel yönetimlere büyük görev düştüğünü vurgulayarak, “Biz kadınlarımızın konuşmasını istiyoruz, üretmesini ve çalışmasını destekliyoruz. Bu nedenle Şişli, kadınlarımıza emanet” dedi.

Şişli’de her şişe, her kapak, yeni bir hayat

Şişli Belediyesi’ne bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar hakkında da bilgi alan Hayri İnönü, belediye tarafından hayata geçirilen “Her şişe, her kapak, yeni bir hayat” projesi kapsamında atıkların yerinde toplanmasının önemine değindi, yerel yöneticilerin yurttaşlara örnek olması gerektiğinin altını çizdi.