Skandal ! Kafa atıp, parmaklarını ısırdı

Skandal ! Kafa atıp, parmaklarını ısırdı

Modern Pentatlon Federasyonu Eski Başkanı Yaşar Akşin hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Modern Pentatlon Federasyonu Eski Başkanı Yaşar Akşin'in sporcu Buğra Ünal'ın babası Hilmi Ünal'ı yüzünden yaralayarak parmaklarını ısırdığı iddia edildi. Akşin hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu'nda 2 Kasım 2016 tarihinde yapılan genel kurulda, 6 ay hak mahrumiyeti cezası aldığı İçin aday olamayan Yaşar Akşin'in yerine Ercan Satılmış aday olmuştu. Yapılan genel kurulda Hasan Hüseyin Öner ile yarışan Satılmış, seçimi kaybetmişti. Bu gelişmenin ardından Yaşar Akşin'in seçimi kazanan Hasan Hüseyin Öner'i destekleyen sporcu babası Hilmi Ünal'a 11 Kasım gecesi saldırdığı ve yaraladığı, Milli Takım antrenörü Bülent Kantar'ı ise aynı gün tehdit ettiği ortaya çıktı.

ÖNCE MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ

Eski Başkan Akşin'in 11 Kasım günü ilk olarak Milli Takım antrenörü Bülent Kantar'a saldırdığı ve tehdit ettiği öğrenildi. Kantar, Ankara Cumhuriyet Savcılığına yaptığı şikayette, Akşin'in kendisini tehdit ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

SONRA SPORCU BABASI

Yine 11 Kasım günü gece Yaşar Akşin bu sefer sporcu Buğra Ünal'ın babası Hilmi Ünal'ı darp ettiği polis raporlarında ortaya çıktı. Hilmi Ünal'ın Ankara Çankaya polis karakolunda verdiği ifadeye göre, Akşin'in kendisine saldırdığı ve kafa atarak elinden ısırdığı iddiasında bulundu. Ayrıca, kendisini öldürmekle tehdit ettiğini polis raporunda anlattı.

TEHDİTTEN DE BİR DAVASI VAR

Öte yandan Akşin hakkında yine tehditten bir dava daha olduğu ortaya çıktı. Milli Takım antrenörü olan Rüstem Pelit'te Akşin'in kendisini tehdit ettiği iddiasında bulunarak şikayetçi oldu. 16.08.2016 tarihinde Akşin'in kendisini tehdit ettiği iddiasında bulunan Pelit, Sümer Polis Amirliğine giderek şikayet ettiği raporlarda ortaya çıktı.

DHA