• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 16 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 13 °C
ATM’ye dokunan yanıyor
Şırnak' ta çatışma: 1 teğmen şehit !
Başbakan'ı eleştirenler bilimden uzak
Komutana sahip çıktı
Eskişehir HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Slovenya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca'yı Ziyaret Etti

Slovenya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Kocayı Ziyaret Etti
03.02.2012 02:47

Slovenya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Doç. Dr. Milan Jasbec Türkiye- Slovenya parlamentolar arası dostluk grubu Başkanı Eskişehir Milletvekili Salih Koca'yı TBMM'de ziyaret etti.

Görüşmeye Dostluk grubu yönetim kurulu üyesi Genel Sekreter Yard. Doç. Dr. Abdülkerim Gök, Sayman Hüseyin Şahin, Üyeler Ertuğrul Soysal, Ali Rıza Öztürk'te katıldı.

Ziyarette konuşan Büyükelçi Milan Jasbec, ziyaretterinin Türkiye'nin Slovenya'yı tanımasının 20. Yıl dönümü olan 2 Şubat'ın arifesine denk gelmesi hoş bir tesadüf olduğunu, diplomatik ilişkilerin 20. Yılı kutlamalarını 1 yıl boyunca değişik diplomatik faaliyetlerle kutlayacaklarını söyledi.

Türkiye- Slovenya parlamentolar arası dostluk grubu Başkanı Eskisehir Milletvekili Salih Koca'da konuşmasında, "Türkiye'nin uluslararası ticarette, siyasette etkin rol aldığı bir dönemde Parlamentolar arası dostluk gruplarının önemi bir kat daha arttı. Başkanı olduğum Türkiye Slovenya parlamentolar arası dostluk grubu dost iki ülkenin ekonomik siyasi ve sosyal ilişkilerinin pekişmesi ve gelişmesi açısından önem arz ediyor. İkili ilişkilerimizde son yıllarda yaşanan gelişmeler memnuniyet verici düzeyde. Ülkelerimiz arasındaki üst düzey ziyaretler bu gelişmenin önemli bir göstergesidir. 2011 Mart ayında imzalanan " Türkiye - Slovenya Stratejik Ortaklık" belgesi Dostluğumuzun kalıcılığının ve gücünün bir belgesi olup ayrıca ilişkilerimizde kat edilen mesafenin de bir göstergesi olmuştur. Bu duygularla Türkiye - Slovenya parlamentolar arası dostluk grubunun ülkeler arası ilişkilerin güçlenmesi açısından önemini tekrar hatırlatmakta yarar görüyor sayın büyükelçiye dostluğumuzu pekiştireceğine inandığım bu nazik ziyaretinden dolayı ülkemiz ve dostluk grubumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.

SLOVENYA CUMHURİYETİ ANKARA BÜYÜKELÇİSİ AK PARTİ ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ SALİH KOCA'YI ZİYARET ETTİ

SLOVENYA CUMHURİYETİ ANKARA BÜYÜKELÇİSİ AK PARTİ ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ SALİH KOCA'YI ZİYARET ETTİ

83
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Süper Lig'in yeni takımı belli olduUluslararası karalama kampanyası yürütülüyorPasaport alacaklar dikkat''Futbolcular çok özel hayvanlardır''Bütün dünya onun hamile kalmasını bekliyorGökçek twitterı yine salladıAcilde para isteyen kapanacakİzmir'de sapık baba dehşetiİsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...Bu polis Twitter'ı salladı !
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim