Soba Kurbanı Baba İle Oğlu Toprağa Verildi

Soba Kurbanı Baba İle Oğlu Toprağa Verildi

GAZİANTEP'te, sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek ölen 35 yaşındaki İsmail Hedef ile oğlu, 6 yaşındaki İhsan, gözyaşları arasında toprağa verildi.Özel güvenlik görevlisi olarak çalışan İsmail Hedef, geçen salı günü...

GAZİANTEP'te, sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek ölen 35 yaşındaki İsmail Hedef ile oğlu, 6 yaşındaki İhsan, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Özel güvenlik görevlisi olarak çalışan İsmail Hedef, geçen salı günü eşi ve 3 çocuğu ile ziyaret için kayınvalidesinin Perilikaya Mahallesi’ndeki evinde gitti. Geceyi burada geçiren İsmail Hedef eşi Fatoş ve oğlu İhsan ile sobadan sızan gazdan zehirlendi. Dün sabah fark edilen ve ambulansla hastaneye götürülen İsmail Hedef ile oğlu İhsan kurtarılamayarak öldü, Fatoş Hedef'in tedavisine ise devam ediliyor. Geceyi anneannelerinin yanında geçiren 10 yaşındaki ikiz Aleyna ve Meltem Hedef ise zehirlenmekten kurtuldu.

Ölümü ile yakınlarını yasa boğan baba ile oğlu için bugün cenaze töreni düzenlendi. Asri Mezarlık'ta yapılan törene katılanlar gözyaşlarını tutamazken, sık sık tabutlara kapanan Hedef ailesinin fertleri güçlükle sakinleştirildi. Babaları ve kardeşlerinin ölümünden habersiz olan ikiz kızlar Aleyna ve Meltem'in getirilmediği mezarlıkta İsmail ve İhsan Hedef kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI