• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 16 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 13 °C
ATM’ye dokunan yanıyor
Şırnak' ta çatışma: 1 teğmen şehit !
Başbakan'ı eleştirenler bilimden uzak
Komutana sahip çıktı
Bursa HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Şoförler Bu Kez Bilgileri İle Yarıştı

Şoförler Bu Kez Bilgileri İle Yarıştı
09.02.2012 13:42

Bursa'nın İnegöl ilçesinde şoförler arasında düzenlenen bilgi yarışması büyük çekişmeye sahne oldu.

İnegöl Belediyesi, Kent Konseyi, Emniyet Müdürlüğü ve Şoförler Odası iş birliği ile düzenlenen ve toplu taşıma sürücülerinin katıldığı bilgi yarışması Kültür Sarayı'nda yapıldı. Kaymakam Aziz İnci, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın da katıldığı yarışma büyük çekişmeye sahne oldu.

Toplam 20 sorunun sorulduğu ve çekişmeli geçen yarışma sonunda 150 puan alan ve 3 yıldızlı soruya doğru cevap veren 39 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi birinci olurken, 150 puan alan ve 2 yıldızlı soruya doğru cevap veren Taksiciler ikinci, 140 puan alan Minibüsçüler üçüncü, 110 puan alan Servisçiler dördüncü, 100 puan alan Otobüsçüler beşinci ve 80 puan alan İNULAŞ ise altıncı oldu. Yarışmanın birincilerine birer küçük altın, ikincilere kol saatleri, üçüncülere gömlek-kravat, 4-5-6'ncılara ise birer gömlek hediye edildi.

Bu yarışmanın Türkiye'ye örnek olacağını ifade eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Bu yarışma birçok şehre örnek olacak. Bu ve benzeri faaliyetlerin artırılması gerektiğini düşünüyorum. Ama şunu unutmamak lazım. Şoförlük yapan arkadaşlarımın normal iş yapanlardan 3-5 kat daha fazla dikkatli olması gerekiyor. Biz göstermelik şoför dostu değiliz. Kamyoncular için yer yaptık. S plaka diye herkes kıvranıyordu, çare bulduk. Taksiciler, mesafe olarak en arkada kalmış gibi gözükse de, inanıyorum bu yazdan itibaren bu meslek grubu da yükselişe geçecek. Süper model taksi durakları geliyor. Otobüsçüler ve minibüsçüleri söylemeye gerek yok. Terminallerini yaptık" diye konuştu.

ŞOFÖRLER BU KEZ BİLGİLERİ İLE YARIŞTI

ŞOFÖRLER BU KEZ BİLGİLERİ İLE YARIŞTI

36
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Uluslararası karalama kampanyası yürütülüyorPasaport alacaklar dikkat''Futbolcular çok özel hayvanlardır''Bütün dünya onun hamile kalmasını bekliyorGökçek twitterı yine salladıAcilde para isteyen kapanacakİzmir'de sapık baba dehşetiİsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...Bu polis Twitter'ı salladı !Pazarlıklar sonuç vermedi
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim