Sokak ortasında işkence !

Sokak ortasında işkence !

Hatay'da Suriyeli olduğu iddia edilen bir kişi, motorla sokak köpeğini sürüklerken esnaf tarafından durduruldu.

Olay, 17 Temmuz'da Hatay'ın merkez Antakya İlçesi'nde meydana geldi. Suriyeli bir kişi, plakasız motosikletin arkasına elektrik kablosuyla bağladığı kurt kırması sokak köpeğini sürüklerken, Kurtuluş Caddesi'ndeki esnaf tarafından durduruldu. Esnafın tepkisi üzerine Suriyeli, köpeği bırakarak motosikletiyle hızla olay yerinden uzaklaştı.

Suriyelinin köpeğe işkencesi kamerada!.. | Haber3 Video | Sitene Ekle

AYAK TABANLARI PARÇALANMIŞ

Olayı duyan Hatay Doğa ve Yaşam Derneği Başkanı Sinem Karaahmetli, köpeği kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Sürüklendiği için ayakları parçalan köpeğe ilk müdahaleyi yine esnaflar yaptı ve köpeğin parçalanan ayakları sargı beziyle sarıldı. Köpek daha sonra hayvan barınağına götürülerek tedavi altına alındı. Bunun vahşet olduğunu belirten Karaahmetli, şöyle dedi:

"Suriyeli olduğu iddia edilen bir şahıs, motosikletin arkasına elektrik kablosu ile bağlayıp yaklaşık 200 metre sürüklediği kurt kırması sokak köpeğini kanlar içerisinde bırakmıştır. Olayı fark eden esnaf ve halkın sert tepkisi üzerine durmuş köpeği bırakıp kaçmıştır. Olay yerinde sürüklenen mesafe boyunca ki kan izlerini hala durmaktadır."

VAHŞET KAMERADA

Şikayet üzerine polis köpeğe işkence eden Suriyeli yakalamak için çalışma başlatırken, işkencenin güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği ortaya çıktı. Görüntülerde köpeği motosikletiyle sürükleyen Suriyeli esnaflar tarafından durdurulduğu, tepki üzerine Suriyelinin köpeği bırakıp kaçtığı görülüyor.