Sokak ortasında korkunç saldırı !

Sokak ortasında korkunç saldırı !

İzmir'de bir adam 36 yaşındaki kadını dövdükten sonra bıçaklayarak yaraladı.

İzmir'in Balçova İlçesi'nde, 41 yaşındaki Kadir K., yolda önünü kesip tartıştığı 36 yaşındaki Filiz T.'yi, döverek bıçakladı.

Kanlar içinde bir işyerine sığınan genç kadını burada bir kez bıçaklayan Kadir K., daha sonra da bıçağı kendi göğsüne sapladı. Hastaneye kaldırılan iki yaralının da sağlık durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Olay bugün öğlen saatlerinde Ata Caddesi yakınlarında meydana geldi. Kadir K., markette kasiyerlik yapan Filiz T.’nin yolda yürürken önünü kesti. İkili arasında tartışma çıkarken, Kadir K., kolundan tutttuğu Filiz T.’yi zorla götürmek istedi. Görgü tanıklarının ifadesine göre Kadir K., gitmemek için direnen kadını yol ortasında dövüp bıçakla yaraladı. Kanlar içerisinde kaçıp emlak ofisine sığınan Filiz T.’nin arkasından Kadir K. de içeriye girdi. Kadir K., burada Filiz T.’yi göğsünden ve sırtından bıçakladı, ardından da bıçağı kendi göğsüne sapladı.

Olay karşısında şoke olan çevredekilerin ihbarıyla, bölgeye sağlık ekipleri geldi. İlk müdahalelerin ardından iki yaralı, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının, ağır olduğu açıklandı. Polis de olayı aydınlatmak için harekete geçti. Eşinden iki yıl önce boşanan ve bir kızı bulunan Filiz T.’nin ailesi, Kadir K.’yı tanımadıklarını, olayın neden meydana geldiğini bilmediklerini söyledi.