Sokakta bir kadın iki erkek tarafından dövüldü

Sokakta bir kadın iki erkek tarafından dövüldü

Neriman G., part time garsonluk yaptığı işyerinden dönerken, yanına yaklaşan iki kişinin arkadaşlık teklifini reddedince öldüresiye dövüldü.

İzmir'in Bornova İlçesi'de, atama bekleyen Türkçe öğretmeni 23 yaşındaki Neriman G., part time garsonluk yaptığı işyerinden dönerken, yanına yaklaşıp tanışmak isteyen iki erkeğe "hayır" deyince saldırıya uğradı. Yumruk darbeleriyle bir gözü kapanan, üstü kan içinde kalan Neriman G., çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe öğretmenliği bölümünden mezun olan Neriman G., ataması yapılmayınca part time işlerde çalışmaya başladı. Dün gece de, kafeteryaların yoğun olarak bulunduğu Bornova Süvari Caddesi üzerinde yürüyen Neriman G., taksi durağına gitmek için ara sokağa girdiği sırada yanına iki kişi yaklaştı. Bu kişiler Neriman G.'ye tanışmak istediklerini söyledi.

Sokakta Bir Erkeğin Tanışma İsteğini Kabul Etmeyince Dövüldü

SOKAK ORTASINDA DAYAK YEDİ

Durmayıp yoluna devam eden, iki erkeğin tanışma isteğine "hayır" yanıtı veren Neriman G.'ye erkeklerden biri, "Bana kimse hayır diyemez" diye bağırdıktan sonra saldırdı. Şüpheli, sokak ortasında Neriman G.'nin yüzüne peş peşe yumruk attı, tekmeledi. Dayağa dakikalarca direnmeye çalışan Neriman G.'yi gören vatandaşlar önce karı koca sandıkları için müdahale etmedi. Neriman G. yardım çığlıkları sonrasında, yanına gelen birkaç kişi tarafından kurtarıldı. Taksiye binip hızla olay yerinden uzaklaşan Neriman G., üstü başı kan içinde hastaneye gitti. Neriman G.'nin karakola gidip şikayetçi olması üzerine polis iki kişiyi aramaya başladı.

Sokakta Bir Erkeğin Tanışma İsteğini Kabul Etmeyince Dövüldü

SOSYAL MEDYA HESABINDAN KADINLARA SESLENDİ

Neriman G., yaşadıklarını ve olay sonrasındaki fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak., "Bu yüze iyi bakın sadece yolda yürürken tanışma isteğini reddettiğim biri tarafından bu hale getirildi. Üstelik etrafta insanlar da vardı. Bana saldırdığı zaman biri de demedi bu napıyor diye. Adeta çedirdek çitler modda izlediler. Elini tuttum gücüm yetmedi. Bu mu adamlık bu mu insanlık ? Burası nasıl bir ülke oldu böyle. Çıkmayın kadın arkadaşlarım aman sokağa çıkmayın, tek yürümeyin, dikkat edin" sözleriyle tepkisini ifade etti. Neriman G., bu insanların bir an önce bulunup cezalandırılması gerektiğini söyledi.

Sokakta Bir Erkeğin Tanışma İsteğini Kabul Etmeyince Dövüldü

 

 

 

 

 

DHA