Soner Aşkına Yapılan Otopside Cinayet İzi Bulunmadı

Soner Aşkına Yapılan Otopside Cinayet İzi Bulunmadı

İZMİR'in Karabağlar İlçesi Yeşilyurt Semtindeki evde cesedi bulunan Soner Aşkın'a, otopsi yapıldıktan sonra cesedi yakınlarına teslim edildi. Aşkın'ın, vücudunda herhangi bir darp ve kesici alet yarası bulunmadı.Ev sahibi Ünal Gümüş,...

İZMİR'in Karabağlar İlçesi Yeşilyurt Semtindeki evde cesedi bulunan Soner Aşkın'a, otopsi yapıldıktan sonra cesedi yakınlarına teslim edildi. Aşkın'ın, vücudunda herhangi bir darp ve kesici alet yarası bulunmadı.

Ev sahibi Ünal Gümüş, kiracısı 39 yaşındaki Soner Aşkın'ın uzun süreden bu yana telefonlara yanıt vermemesi üzerine, merak edip, 9104 sokak 9 numaradaki eve geldi. Bu sırada komşularının da evden kötü kokular geldiğini söylemesi üzerine, polisten yardım istendi. Eve giren polis ekipleri ve komşuları, korkunç manzarayla karşılaştı. Soner Aşkın'ın hayatını kaybettiği, 'Ares' adlı Rottweiler cinsi köpeğinin de başını parçaladığı belirlendi. Polisin evdeki araştırmalarında, Soner Aşkın'ın hayatını kaybettiği odanın tavanındaki demirde kopmuş ip parçası bulundu. Bir süreden bu yana eşinden ayrı yaşayan Soner Aşkın'ın, kendisini tavana iple astığı, ardından cesedin çürümeye başlamasıyla da boynunun kopup yere düştüğü sonucuna varıldı. Yaklaşık 10 gündür aç kalan köpeğin de, başını parçaladığının sanıldığı belirtildi. Polis yetkilileri, herhangi bir not bulamadıklarını, ancak olayın intihar gibi göründüğünü, söyledi.

OTOPSİ YAPILDI

Cesedi çürümeye yüz tuttuğu iki gündür soğutucuya konulan Soner Aşkın'a bugün otopsi yapıldı. Vücudunda herhangi bir darp ve kesici alet yarası bulunmayan Aşkın'ın, böylelikle cinayete kurban gitmediği de kesinlik kazandı. İntihar ettiği ihtimali ağırlık kazanan Soner Aşkın'ın vücudundan alınan parçalara, testler yapılacağı açıklandı. Sonucun ancak o zaman kesinlik kazanacağı öğrenildi. Soner Aşkın'ın cesedi daha sonra toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi.

FOTOĞRAFLI