Şortlu kadına tekme olayında sürpriz gelişme

Şortlu kadına tekme olayında sürpriz gelişme

Başsavcılık şortlu hemşireyi tekmeleyen şahsın tahliyesine itiraz etti!

İstanbul Çekmeköy'de belediye otobüsünde yolculuk yapan hemşire AyşegülTerzi'yi şort giydiği için tekmelediği belirtilen ve Abdullah Çakıroğlu'nun dün tahliye edilmesine Başsavcılıkça itiraz edildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun'un talimatı üzerine Başsavcı vekili Abdurrahman Üşenmez İstanbul Anadolu 40. Asliye Ceza Mahkemesinin tahliye kararına itiraz etti ve şüphelinin yeniden tutuklanmasını talep etti.

Sabah.com.tr'nin edindiği bilgiye göre Başsavcılığın tahliye kararına itiraz yazısında şu ifadeler yer aldı:

"Sanığın üzerine atılı suçlarının niteliği, hakkında var olan delil durumu, atılı suçlara ilişkin hürriyeti bağlayıcı cezaların süresi tutuklu kaldığı süre ve delillerin tamamen toplanmamış olması hep birlikte değerlendirildiğinde sanık hakkında verilen tahliye kararının kaldırılarak sanığın atılı suçlardan yeniden tutuklanmasına karar verilmesi kamu adına talep ve mütalaa olunur.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Çekmeköy'de belediye otobüsünde yolculuk yapan hemşire Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan saldırgan Abdullah Çakıroğlu, olayın yaşandığı gün gözaltına alınmış, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmişti. Ancak zanlı adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakılmış fakat itiraz üzerine yeniden yakalanmıştı.

Bir süredir tutuklu olan Çakıroğlu gün yeniden serbest bırakılmıştı.

Şortlu kadına tekme olayında sürpriz gelişme - Resim : 1