Stoklar da tükendi !

Stoklar da tükendi !
Güncelleme:

Ön siparişe sunulan iPhone 6 Plus stokları hemen tükendi.

iPhone kullanıcılarının şimdiye kadar Apple’dan istediği şeylerden biri iPhone modellerinin ekranının daha büyük olmasıydı. Bu yıl Apple bu isteklere yanıt verdi ve phablet iPhone 6 Plus’ı duyurdu. Ön siparişe sunulan iPhone 6 Plus stokları hemen tükendi.

Apple’ın web sitesine göre iPhone 6 Plus tükendi ve 3-4 hafta stoklarda olmayacak. Apple’ın phablet telefonunun tüm sürümleri ilk olarak ABD, Almanya, Kanada, Fransa, Avustralya, Japonya, Singapur ve İngiltere'de Apple mağazalarında ön siparişe sunulmuştu ve genelinde 3 ila 4 haftalık bir tahmini teslim bekleme süresi mevcut.

Diğer yandan 4.7 inçlik iPhone 6’nın oldukça fazla olduğu görülüyor. Ön siparişi yapılan iPhone modellerinin teslim tarihi ise 19 Eylül. Her iki modelin de gelecek Cuma günü Apple mağazalarında satışa sunulması bekleniyor.

Peki sizin tercihiniz hangisi olurdu? 4.7 inç iPhone 6 mı yoksa 5.5 inçlik iPhone 6 Plus mı? Sonraki sayfalarda iPhone 6 Plus ve iPhone 6 fotoğraflarına göz atarak bu konudaki fikrinizi söyleyebilirsiniz.