Sulama Birlikleri’nden Milletvekili Üstün’e Ziyaret

Sulama Birlikleri’nden Milletvekili Üstün’e Ziyaret

Sulama Birlikleri Genel Başkanı Bülent Can, çeşitli illerin Sulama Birlikleri Başkanları ve aynı zamanda SUBİRDER Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ü makamında ziy...

Sulama Birlikleri Genel Başkanı Bülent Can, çeşitli illerin Sulama Birlikleri Başkanları ve aynı zamanda SUBİRDER Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ü makamında ziyaret etti.

Sulama Birliklerinin talepleri ile ilgili yapılan toplantıda Milletvekili Üstün Sulama Birlikleri’nin taleplerini dinleyerek yapılması gerekenlerle ilgili taleplerin gerekli mercilere iletileceğini belirtti. Milletvekili Üstün, Sulama Birlikleri’nin yapmış olduğu faaliyetlerin bir kamu hizmeti olduğunu belirterek “ Su tüm canlılar için doğal kaynaklardan biridir. Bu anlamda su tüketirken çok dikkatli olmalı ve çevremizi ve gelecek nesillerimizi düşünmeliyiz” dedi.

Ziyarete Sulama Birlikleri Genel Başkanı Bülent Can ile birlikte Şanlıurfa-Tatarhöyük Sulama Birliği Başkanı T. Fevzi Karakeçili, Osmaniye-Savrun Sulama Birliği Başkanı Hasan Uzun, Eskişehir Sulama Birliği Başkanı Selami Ayaz, Konya-Gevrekli Sulama Birliği Başkanı Selami Ayaz, Erzurum-Aras Sulama Birliği Başkanı Hasan Çalı, Düzce Ovası Sulama Birliği Başkanı Necmettin Kavak ve Tokat-Dökmetepe Sulama Birliği Başkanı Selim Haykır katıldı.