Süleyman Soylu, Hakkari’de Bazı Stk’lılar İle Sahurda Bir Araya Geldi

Süleyman Soylu, Hakkari’de Bazı Stk’lılar İle Sahurda Bir Araya Geldi

Hakkari'nin Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, sahur...

Hakkari'nin Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, sahur vaktinde Hakkari merkezde bazı STK temsilcileri ile bir araya geldi.

Önceki gün Yüksekova ilçesine gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, AK Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat ve Yüksekova İlçe Başkanı Ahmet Uçar ile bazı partililer tarafından parti binası önünde karşılandı. Yüksekova AK Parti binasının açılışını yapan Soylu, burada bir süre partililerle sohbet ettikten sonra Irak ve İran sınırında bulunan Şemdinli ilçesine geçti. Şemdinli'de parti teşkilatı ile bir araya gelen Soylu Kuzey Irak'ın sıfır noktasında bulunan Derecik beldesinde incelemelerde bulundu. İftarını Derecik beldesinde yapan Soylu, sahur vaktinde ise Hakkari'ye geldi.

AK Parti İl Başkanı Nurettin Fırat, işadamı Abdurrahman Er, beraberindeki partililer ve bazı STK temsilcileriyle Bulvar Caddesi üzerinde bulunan AK Parti binası altındaki bir lokantada bir araya gelen Soylu, burada sahur yaptı. Hakkari, Yüksekova, Şemdinli ve Derecik'te incelemelerde bulunduklarını ifade eden Soylu, daha sonra basına kapalı olarak STK temsilcileri ile görüştü.

Kaynak: İHA