Sümeyye Erdoğan iddiası için suç duyurusu

Sümeyye Erdoğan iddiası için suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ı hedef alan iddiayla ilgili CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve tiyatro oyuncusu Orhan Aydın hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Eğitici Valideler Derneği (EVADER), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a çirkin ithamlarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve tiyatrocu Orhan Aydın hakkında suç duyurusunda bulundu.

EVADER üyesi kadınlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a çirkin ithamlarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve tiyatrocu Orhan Aydın hakkında suç duyurusunda bulunmak için Ankara Adliyesi önünde toplandı. EVADER adına basın açıklaması yapan Dernek Genel Başkan Yardımcısı Avukat Saliha Dönmez Göğebakan, Sümeyye Erdoğan hakkında Mahmut Tanal ve Orhan Aydın ile bir takım medya gruplarının kendi çıkarları için bir hanımın iffetine söz söyleme ve bunu yayma cüretinden geri kalmadıklarını belirterek, Sümeyye Erdoğan'a yapılan çirkin saldırının tüm kadınlara yapıldığını vurguladı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na verilen suç duyurusu dilekçesinde, Tanal ve Aydın hakkında basın yoluyla hakaret ve iftira suçlamalarının yer aldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA