Sümeyye Erdoğan konferans verdi

Sümeyye Erdoğan konferans verdi
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı olan Sümeyye Erdoğan, Şanlıurfa'da İmam Hatip konferansı verdi.

Sümeyye Erdoğan, kente gelişinde devlet protokolü ile karşılandı. Korumalar eşliğinde kenti gezdi. Sümeyye’nin Urfa ziyareti Büyükşehir Belediyesi ve müftülüğe ait web sitelerinde de kapak sayfası oldu.

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre Şanlıurfa ziyaretinde, bir yıl öncesine kadar Şanlıurfa Valisi olan AKP’li Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve eşinin yanı sıra, sandıktan 5. çıkmasına rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından göreve atanan Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ve İl Müftüsü İhsan Açık da, Sümeyye’yi karşılayıp eşlik etti. Vali-Başkan Güvenç, kendisinden 26 yaş küçük olan Sümeyye’ye ”Ablamız” diye hitap etti.

sumeyye-ic-1.jpg

GENÇLERİN ÖNDERİ

Sümeyye Erdoğan, İmam Hatip Mezunları Derneği tarafından düzenlenen  Şanlıurfa Büyükşehir Konferans Salonundaki “Yeni Nesil İmam Hatipler ve Gelecek Vizyonu” programına konuşmacı olarak katıldı ve ”Ben de İmam Hatip mağduruyum” dedi.

sumeyye-ic-3.jpg

1959 doğumlu ve 56 yaşında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç ise 30 yaşındaki Sümeyye Erdoğan’a ”Ablamız” diye hitap etti. Güvenç, Sümeyye Erdoğan’ın ülkeye hizmet eden gençlerin önderi olduğunu söyledi ve ”Sümeyye ablamız medeniyetimizi yeniden ihya etmeye başlatan yiğit bir evladın kız olarak burada değil. O sizden biri  ve Müslüman aydın olarak burada… Sizin ondan öğrenecek çok şeyiniz var. Müslüman gençlere önderlik eden Sümeyye ablamıza hoş geldin diyorum.” dedi.

sumeyye-ic-2.jpg