Sungurlu Devlet Hastanesine Endoskopi Ve Kolonoskopi Cihazı Alındı

Sungurlu Devlet Hastanesine Endoskopi Ve Kolonoskopi Cihazı Alındı

Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Uzm. Dr. Ahmet Kokurcan, eksikliğini fazlasıyla hissettikleri endoskopi cihazının nihayet hastane bünyesine kazandırıldığını söyledi.

- Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Uzm. Dr. Ahmet Kokurcan, eksikliğini fazlasıyla hissettikleri endoskopi cihazının nihayet hastane bünyesine kazandırıldığını söyledi.

Hastane idaresi olarak uzun zamandır temin edilmesi yönünde girişimlerde bulunduklarını belirten Kokurcan,"Yaptığımız talepler neticesinde 1 adet Endoskopi ve Kolonoskopi cihazı hastanemize alınmıştır. Temini için destek verenlere teşekkür ederiz” dedi.

Endoskopi ve kolonoskopi cihazının kazandırılmasından dolayı hastane personelleri olarak büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Kokurcan, "Endoskopi ve kolonoskopi cihazı hastalıkların teşhisinde önem taşıyan bir cihaz olup, endoskopi cihazı ile hastaların mide ve bağırsaklarında normal olmayan her şey, kanser, ülser gibi hastalıklar görünecek, biyopsi için parça alınabilecek. Ayrıca bu cihaz sayesinde hastalarımız muayene için ilçe dışına gitmelerine gerek kalmadan hastanemizde gerekli muayenelerini de yaptırabilecekler” diye konuştu.

Endoskopi ve kolonoskopi cihazının, Genel Cerrah Uzmanı eski Başhekim Op. Dr. Volkan Taşova tarafından kullanılacağını belirten Kokurcan, "Gelişen teknolojiyle birlikte daha gelişmiş cihazlara ihtiyaç duyulmaktadır. Hastalara kaliteli hizmet ile doğru teşhisler yapabilmek için hastaneyi çağdaş ve ileri teknolojilerle donatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.