Sünnet bahanesiyle bakın ne yaptılar

Sünnet bahanesiyle bakın ne yaptılar

Diyarbakır'da evlerine gelen 2 kadın ''çocuklarını sünnet ettireceğiz'' bahanesiyle kaçırdı.

Diyarbakır'da oturan Emine- Emrullah Teyfur çiftinin evine gelen biri tanıdıkları olan 2 kadın, "Sünnet ettireceğiz" diyerek aldıkları 4 aylık Yunus Teyfur ile birlikte ortadan kayboldu. Gözyaşları dinmeyen Teyfur çifti, kaçırılan bebeklerinin bulunmasını istedi.

Merkez Bağlar İlçesi'nde oturan Emine- Emrullah Teyfur çiftinin evine dün sabah saatlerinde gelen biri tanıdıkları olan 2 kadın, 4 aylık Yunus'u toplu sünnet töreni kapsamında hastanede ücretsiz sünnet ettireceklerini söyledi. 5 çocuk annesi 31 yaşındaki Emine Teyfur, teklifi kabul edince bebeğini kapının dışında bekleyen kadınlara verdi. Bu sırada kadınlardan biri bebeğin kimliğini getirip getirmediğini sordu. Emine Teyfur'un kimliği almak için içeri girmesini fırsat bilen kadınlar, bebekle birlikte hızla uzaklaşıp ortadan kayboldu.

Dışarı çıkan Emine Teyfur, kadınları ve bebeğini göremedi. Tanıdığı kadını cep telofonundan arayan Emine Teyfur, nerede olduklarını sordu, "Hastanedeyiz" yanıtı aldı. Hastaneye giden Emine Teyfur, bebeğinin kaçırıldığının farkına varınca dünyası başına yıkıldı. Gözyaşına boğulan aile, polise başvurdu.

Emine Teyfur, biri tanıdıkları olan iki kadının kapıya gelerek bebeğini toplu sünnet kapsamında hastanede sünnet etireceklerini söylediğini, kendisinin bunu kabul ettiğini anlatarak, "Nüfus cüzdanını almak için eve girince ortadan kayboldular. Biri vasatısıyla tanıdığımız kadını aradık, bize hastanede olduklarını söylediler. Hastaneye gittik, orada onları bulumadık. Allah rızası için yetkililerden kaçırılan bebeğimin bulunmasını istiyorum. Ne olur bize bu acıyı yaşatanlar bebeğimizi geri getirsin" dedi.

Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan 34 yaşındaki Emrullah Teyfur ise olayı öğrendikten sonra eve geldiğini ve polise başvurduklarını belirterek, "Çocuğumu kaçıranlar kayıplara karıştı. Polisten bunların bir an evvel bulmalarını istiyoruz. Allah rızası için 4 aylık bebeği götürenler ve bize bu acıyı yaşatanlar bebeğimizi geri getirsin istiyoruz" diye konuştu.

Polis ekipleri her yerde, 4 aylık Yunus Teyfur'u kaçıran 2 kadını arıyor.