Sunucu Burak Sezen Çocuklarla Buluştu

Sunucu Burak Sezen Çocuklarla Buluştu

Büyükşehir Belediyesi'nin Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlediği Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı'nda usta sunucu Burak Sezer, Performans Sahnesi'nde çocukları...

Büyükşehir Belediyesi'nin Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlediği Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı'nda usta sunucu Burak Sezer, Performans Sahnesi'nde çocukları ağırlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından dünya çocuklarının ağırlandığı Uluslararası Çocuk Festivali'nde TRT Çocuk programları ile kalpleri fetheden Burak Sezen'de görev yapıyor. Çocukların Burak abisi olarak tanınan Sezen, Fuar boyunca çocuklarla beraber olacak.

Burak abi, Festival süresince Performans Sahnesi'ndeki gösterilerde kendine has üslubu ile Fuara renk katıyor. İzleyiciler ile bire bir iletişim kurarak gösterilere samimi bir hava katan Sezen, Fuar'a gelenlerden de büyük ilgi görüyor.

Başarılı Sunucu Burak Sezen'in sunumu ile gerçekleştirilen Performans Sahnesi'ndeki gösterilerden bazıları ise şöyle; Balon Kukla Show, Kukla Tiyatrosu, Dinazor Show, Çocuk Tiyatroları, Bale ve Work Dans Shop, Spor gösterileri, halk oyunları, Dünya çocuklarının dans gösterileri.

Kaynak: İHA