Şüpheli bonzai komasındaymış !

Şüpheli bonzai komasındaymış !

İstanbul’da tecavüz edilip öldürüldüğü iddia edilen kadının ardından tutuklanan bir kişinin komada olduğu ortaya çıktı.

İstanbul’da bir tekstil fabrikasında çalışan ve tecavüz edilip öldürüldüğü iddia edilen Jesca Nankabirwa’nın ardından tutuklanan E.D.’nin bonzai komasında olduğu ortaya çıktı.

İstanbul’da bir tekstil fabrikasında çalışan Ugandalı Jesca Nankabirwa adlı göçmen kadının ölümünün ardından E.D. adlı 27 yaşındaki şüphelinin tutuklandığı ortaya çıktı. Milliyet’e bilgi veren emniyet görevlileri, zanlı E.D.’nin yakalandığı sırada bonzai komasında olduğunu ifade etti.


Ugandalı Jesca Nankabirwa (39), ailesini geçindirebilmek için İstanbul’da çalışan göçmen bir kadındı. Cep telefonuna gelen bir arama üzerine evinden çıktıktan sonra bir hafta boyunca kendisinden haber alınamayan Nankabirwa’nın cansız bedeni geçtiğimiz günlerde arkadaşları tarafından Yenibosna’da bir Hastane morgunda bulundu.  kadının ölümü, ülkesi Uganda’da gündeme otururken, ölüm olayına ilişkin ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.

 Olayı hatırlamadığını söyledi
Milliyet’in emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, 27 yaşındaki şüpheli E.D., 6 Eylül akşamı Jesca Nankabirwa’yı cep telefonundan arayarak buluşma teklif etti. İkili, akşam saatlerinde Fatih’te bir evde bir araya geldi. Alınan bilgiye göre, saat 23.00 sıralarında Nankabirwa ve E.D. arasında bir tartışma yaşandı. Genç kadın, bu tartışma sırasında yüksekten düşme sonucu hayatını kaybetti. Şüpheli E.D.’nin, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından bulunduğu sırada bonzai komasında olduğu öğrenildi. Hastaneye kaldırılan E.D., olayın nasıl gerçekleştiğini hatırlamadığını iddia etti. E.D., hastanedeki tedavisinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın cinayet olup olmadığı konusunda soruşturma halen devam ediyor. Ancak emniyet görevlileri, Nankabirwa’nın toplu tecavüze uğradığı iddiasına ve E.D.’nin genç kadına tecavüz ettiğine dair bir bulguya rastlanmadığını dile getirdi.