Şüpheli Paket Korkuttu

Şüpheli Paket Korkuttu

ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde bir kamyonun yanına bırakılan şüpheli çanta, mahallede bomba paniği yarattı. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan şüpheli çantadan moloz ve kablo artıkları çıktı.Olay, gece saatlerinde Sarısakal...

ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde bir kamyonun yanına bırakılan şüpheli çanta, mahallede bomba paniği yarattı. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan şüpheli çantadan moloz ve kablo artıkları çıktı.


Olay, gece saatlerinde Sarısakal Mahallesi 4. Murat Caddesi'nde meydana geldi. Park halinde bulunan yük kamyonun yanında bırakılmış çantayı gören mahalle sakinleri, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Çantanın etrafında kablo ve tel parçaları gören polis, caddeyi trafiğe kapatarak bomba imha ekibine haber verdi. Caddenin çevresine güvenlik şeridi çekerek önlem alan polis, vatandaşları da olay yerinden uzaklaştırdı. İl Emniyet Müdürlüğü'nden gelen bomba imha uzmanları, özel kıyafetlerini giydikten sonra şüpheli çantayı inceledi. Uzaktan kumandalı bomba olasılığına karşı jammer kullanan polis ekipleri, şüpheli çanta fünye ile patlattı. Şüpheli çantadan, inşaat artığı olduğu tahmin edilen kablo artıkları ve moloz çıktı. Kısa süreli panik yaşatan olaydan yaklaşık 2 saat sonra caddenin trafiğe açılmasıyla mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı.


FOTOĞRAFLI

ŞÜPHELİ PAKET KORKUTTU

ŞÜPHELİ PAKET KORKUTTU

ŞÜPHELİ PAKET KORKUTTU