Sürat Kargo yeni lojistik merkezinde hizmet vermeye başladı

Sürat Kargo yeni lojistik merkezinde hizmet vermeye başladı

Lojistik taşımacılıkta Türkiye’nin ulusal markalarından Sürat Kargo, Erzurum’daki yeni aktarma ve toplama merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.Sürat Kargo Doğu Anadolu ve Karadeniz Bölgesi lojistik merkezi kendi binasında hizmet vermeye...

Lojistik taşımacılıkta Türkiye’nin ulusal markalarından Sürat Kargo, Erzurum’daki yeni aktarma ve toplama merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Sürat Kargo Doğu Anadolu ve Karadeniz Bölgesi lojistik merkezi kendi binasında hizmet vermeye başladı. Yakutiye ilçesi yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yanındaki lojistik Toplama ve Aktarma Merkezi törenle hizmeti girdi. İlahiyatçı Şükrü Erdinç’in Kur’an-ı Kerim tilaveti, kurban kesiminin ardından lojistik merkezin kordelası törenle kesildi.

Sürat Kargo Genel Müdürü Halis Sağırlı, Operasyon Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Necmi Mert ve Bölge Müdürü Musa Yıldırım’ın da hazır bulunduğu açılış törenine çok sayıda davetli katıldı. Sürat Kargo Bölge Müdürü Yıldırım, 2 bin 400 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilen lojistik merkezlerinin 2 milyon TL’ye mal olduğunu söyledi. Depreme dayanıklı çelik konstrüksiyondan yapılan lojistik merkez Doğu Anadolu ve Karadeniz Bölgesindeki illerin kargo taşımacılığında hizmet sunacak. 28 kişinin istihdam edildiği lojistik merkezin bölge taşımacılığında önemli bir açığı kapattığı belirtildi.

Sürat Kargo Genel Müdürü Sağırlı, Türkiye’nin lojistik taşımacılıkta lider markalarından birisi olduklarını ifade etti. Sağırlı, Erzurum operasyon merkezinin modern ve kullanım alanı geniş olmasının şehre yapılan bir yatırım olduğunu belirterek, ”Dünyanın ve Türkiye’nin önemli sektörlerinden birisi lojistik taşımacılık. Sürat Kargo olarak, kendi hizmet binamızda vatandaşlarımıza lojistik taşımacılık hizmetini kaliteli, etkin ve hızlı sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bölge Müdürü Musa Yıldırım ise 8 yıl Hilalkent’teki geçici merkezlerinde hizmet sunduklarına vurgu yaparak, ”Yeni mekanımız çok geniş ve kullanışlı. Vatandaşlarımızın bizlere güvenerek emanet ettikleri kargolarını daha hızlı, daha temiz ve nezih ortamlarda adreslerine ulaştıracağız. Bunun için yeni merkezimize taşındık.” diye konuştu. CİHAN