Suriyeli torbacı kolundan yaralandı

Suriyeli torbacı kolundan yaralandı

Fatih'te bir belediye temizlik işçisini rehin alan uyuşturucu satıcısı polise ateş açtı.

Fatih'te devriye ekiplerinden kaçan ve belediye temizlik çalışanını rehin alarak polise ateş açan uyuşturucu satıcısı Suriyeli, kolundan vurularak yakalandı

Sözcü'den Şenol Gezer'in haberine göre Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Devriye Ekipler Büro Amirliği  ekipleri, dün sabah İskender Paşa Mahallesi Hüsrev Sokak üzerinde ellerinde çantalarla yürüyen yabancı uyruklu 3 kişiden şüphelendi. Resmi plakalı otomobilden inen polisler, şüphelilere dur ihtarında bulundu.

67010.jpg

SİLAH DOĞRULTTULAR

Bunun üzerine, devriyeye silah doğrultan şüpheliler, ara sokaklara kaçtı. Yaya olarak şüphelilerden birini kovalayan polis memuru, 155 Polis İmdat’ı arayarak takviye çağırdı.

SÜRÜCÜYÜ REHİN ALDI

Destek ekiplerinin Horhor Caddesi üzerinde sıkıştırdığı şüpheli, çalışmakta olan belediye temizlik aracına silah zoruyla binerek sürücü Ünal Dedeoğlu’nu rehin aldı. Polisin uyarılarına ateş açarak karşılık veren şüpheli sağ kolundan vurularak etkisiz hale getirildi.Gözaltına alınan Suriyeli Zenden Muhammed Ali’nin olayda kullandığı silaha el konuldu. Yapılan üst aramasında bir miktar bonzai ile metamfetamin ele geçirildi. Kabzasında Türk Bayrağı ve ve Osmanlı arması olan silah kriminal inceleme için Polis Kriminal Lanoratuvarı’na gönderildi.

Ambulansla götürüldüğü Haseki Hastanesi’nde tedavisi yapılan  uyuşturucu satıcısı şüpheli, adliyeye sevk edildi. Kaçan 2 kişi aranıyor.

2-852.jpg