Suriyelilerin İşlettiği Bakkalda Gasp Girişimi: 6 Yaralı

Suriyelilerin İşlettiği Bakkalda Gasp Girişimi: 6 Yaralı

KAHRAMANMARAŞ'ta madde bağımlısı olduğu öne sürülen yaşları 18'den küçük 4 kişi, Suriyeli Hannam B.'nin işlettiği bakkalda gasp girişiminde bulundu. Taraflar arasında çıkan bıçaklı kavgada Hannam B.'nin oğlu Muhammet B. ile şüphelilerden...

KAHRAMANMARAŞ'ta madde bağımlısı olduğu öne sürülen yaşları 18'den küçük 4 kişi, Suriyeli Hannam B.'nin işlettiği bakkalda gasp girişiminde bulundu. Taraflar arasında çıkan bıçaklı kavgada Hannam B.'nin oğlu Muhammet B. ile şüphelilerden K.K.'nın da aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı. Polis, 3 şüpheliyi gözaltına alındı.

Olay, gece saatlerinde merkez Onikişubat İlçesi'nin Mağralı Mahallesi'nde meydana geldi. Madde bağımlıları olduğu iddia edilen ve yaşları 18'den küçük F.O, E.Ş, S.H. ve K.K. isimli şüpheliler, Suriye uyruklu Hannam B.'ye ait Ökkeş Caddesi'ndeki bakkala giderek para ve sigara istedi. Bakkalda bulunan Hannam B.'nin oğlu Muhammet B., 4 kişinin isteğine olumsuz yanıt verince belinden bıçaklandı. Bakkaldan ayrılan 4 kişi, daha sonra Kahramanmaraş Kalesi ile Kapalı Çarşı çevresinde para isteyip yine olumsuz yanıt aldıkları H.K., N.E., E.A. ve O.G. isimli kişileri de çeşitli yelerinde bıçaklayarak kaçtılar. Olayda yaralanan aralarında şüphelilerden K.K.'nın da bulunduğu 1'i Suriyeli 6 kişi, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla kentteki hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Olayın ardından çalışma yapan polis, kaçan 3 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörükselim Yerleşkesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI