Survivor'da finale kim gidiyor ?

Survivor'da finale kim gidiyor ?

Survivor All Star'da Kıbrıs'taki finale gitmeye hak kazanan ilk isim Turabi oldu.

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle izlenen Yarışma programı Survivor All star’ın ilk finalisti belli oldu! Yapımcılığını Acun Medya’nın yaptığı, bu sezon son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı program 3 Temmuz Cuma günü final yaparak ekran macerasını sonlandıracak. Programın ilk finalist ismi Turabi Çamkıran oldu. Turabi Çamkıran’ın rakibi ise diğer üç kişinin çıkacağı sms sonucuna göre belli olacak.
 

Survivor All Star’ın ikinci finalistinin belli olacağı bölüm Çarşamba, yüzleşmenin yayınlanacağı bölüm Perşembe, büyük final ise Cuma günü yayınlanacak

 
SURVIVOR FİNAL OYUNUNU KİM KAZANDI, KIBRIS'IN 1. FİNALİSTİ KİM?      
 
Hilmicem’in 1 hakkı, Turabi’nin ise 3 hakkı vardı.Turabi ve Hilmicem’in nefes kesen yarışında kazanan isim Turabi oldu ve Turabi Kuzey Kıbrıs’taki finalin doğrudan ilk finalisti oldu. Turabi Kuzey Kıbrıs’ta yapılacak olan Survivor Finaline doğrudan finalist olarak gidiyor. Turabi’nin sevinci ise görülmeye değerdi. Turabi’yi Merve Aydın, Begüm ve Hilmicem sarılarak tebrik etti. Yarın akşam Survivor All Star Kuzey Kıbrıs'ta canlı yayınla SMS oylaması yapılacak. Merve Aydın, Begüm veya Merve Aydın'dan biri Turabi'nin rakibi olacak. 
 
 TV8’in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor All Star’da finalin adı belli olurken, artık Dominik’teki son ödül oyunu oynandı ve Merve Aydın, Begüm, Turabi ve Hilmicem ödül için kıyasıya yarıştı. 29 Haziran 2015 akşamı ekranlarımıza konuk olan Survivor Ödül oyununda yarışmacılar eğlenceli ve zor bir parkurda karşılaştı. Yarışmacılara diğer bireysel oyunlarda olduğu gibi 8 hak verildi ve kaybeden 1 hakkını yitiriyor, kazanan ise hakkını koruyordu. Ödül oyununa iyi başlayan Turabi uzunca bir süre 8 hakkıyla yarışa devam etti ve mağlubiyet yüzü görmedi
 
Survivor All Star’da Merve Aydın ödül oyununda ilk elenen isim oldu, ikinci elenen isim ise Hilmicem oldu. Ancak Hilmicem elenince Merve Aydın Hilmicem’e bilerek oyunu verdiğini söyledi ve tartışmaya giriştiler.
 
29 Haziran 2015 Pazartesi ödül oyununu kazanan Turabi oldu, ancak Alp Kırşan sürpriz yaptı Turabi’ye; “Turabi Floransa ve Venedik’e gideceksin ama seni yalnız göndermeyeceğiz, Gönüllüler üyesi olduğun için Begüm ve Hilmicem ile beraber gideceksin” dedi ve Begüm ile Hilmicem hem şaşırdı hem de sevindi. Merve Aydın direkt olarak Kuzey Kıbrıs’a Turabi, Hilmicem ve Begüm ise Floransa-Venedik’e gidip daha sonra Kıbrıs’a geçecek.
 
SURVİVOR KIBRIS FİNALE KİMLER KALDI?
 
Survivor All Star’da yapılan son ada konseyiyle bu hafta adadaki son final oyununa kalan 4 yarışmacı belli oldu. Survivor’da final oyununda Begüm, Turabi, Hilmicem ve Merve Aydın bu akşam kazanan son isim yarışacak. Kazanan direk olarak son ikili finale gidecek, kaybeden 3 isimden biri ise Kıbrıs’ta yapılacak oylamayla son ikili finale kalacak.
 
BUNDAN SONRA SURVİVOR’DA NE OLACAK?
 
Survivor All Star’da her sene Kıbrıs’ta yapılan son final oyunu bu sene Survivor adasında yapılacak. Finale çıkan 4 yarışmacı bu son oyunda kozlarını paylaşacak ve kazanan isim Kıbrıs’ta son iki kişinin kalacağı finale gitmeye hak kazanacak. Yarışmayı kazanamayan 3 isim ise Kıbrıs’taki finalde canlı yayında sms oylamasına çıkacak ve birinci olan isim son finale kalacak. Böylece son oylamaya kalacak 2 yarışmacı belli olacak ve halk oylamasıyla Survivor All Star’ın şampiyonu belli olacak.