Survivor'da şaşırtan eleme !

Survivor'da şaşırtan eleme !

Survivor'da Ünlüler takımından elenen isim sosyal medyada çok konuşuldu.

Survivor All Star'da dün akşam bir kişi adaya veda etti. Hakan ve Berna'nın ilk aday olduğu SMS oylamasında diğer adaylar ise Serenay ve Anıl'dı. Yapılan oylamalardan sonra Survivor All Star'dan elenen isim Berna oldu.

Survivor All Star’da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı bir kişi eksildi. Pazar günü yayınlanan ada konseyinde 6 isim oy kullandı ve Hakan ile Berna eşit oy alarak SMS elemesine kalan ilk 2 yarışmacı oldu.

Çarşamba akşamı yayınlanan bölümde ise sms oylaması sonuçlarına göre ünlüler takımında en fazla oy alan isim Merve Aydın oldu. Merve Aydın oylama için Serenay’ın adını söylerken, dokunulmazlık sembolü sahibi olan Doğukan ise başka seçeneği zaten kalmadığı için Anıl’ın adını söyledi. Böylece SMS oylamasına Hakan, Berna, Anıl ve Serenay kalmış oldu. SMS oylama sonuçlarına göre bu dört yarışmacı içinde en az oyu alan isim olan Berna Survivor’dan elenerek adaya veda etti.
 
SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI
 
1. Merve Aydın
2. Hakan Hatipoğlu
3. Seranay Aktay
4. Anıl Tetik
5. Berna Canbeldek
6. Doğukan Manço
 
Adının açıklanmasından sonra Berna gözyaşlarına boğuldu. Geçen sene de diskalifiye olan Berna, bu sene finalleri görmeyi çok istediğini söyleyerek bunu gerçekleştiremediği için çok üzgün olduğunu ifade etti. Arkadaşlarıyla sarılarak vedalaşan Berna Survivor’dan ayrıldı. Berna “Konseyde adımı görünce içime bir his girdi. Berna sen gideceksin diye bir his. Geceleri uyuyamadım sürekli gideceğimi gördüm. Ödül göremeden gidemeyeceğimi görmüştüm gerçekten ödül göremeden gittim. Bugüne kadar çok istedim bir ödül görüp gitmek. Geçen yıl da hayalim oydu. Survivor All Star ile çok daha güzel şeyler görmek istedim. İyi yarıştığımı düşünüyordum ama yetmemiş. Şu an inanamıyorum ben gidiyorum” dedi.