Tabutlu infazın sebebi yasak aşk çıktı

Tabutlu infazın sebebi yasak aşk çıktı

Özel tabutla gömülerek öldüren kişi namus cinayeti kurbanı çıktı.

Özel tabutla gömülerek öldürülen Ferhat Tanrıkulu, namus cinayeti kurbanı çıktı. Şüpheli olarak aranan Ferdi T.'nin Tanrıkulu'nu, cezaevindeyken eşi ile aşk yaşadığı için öldürdüğü öne sürüldü

Ağrı'nın Doğııbayazıt ilçesinde 3 gündür kayıp olan 28 yaşındaki Ferhat Tanrıkulu önceki günHürriyet Mahallesi'nde boş bir evde özel yaptırılmış tabutla gömülü halde bulundu. Ferhat Tanrıkulu'nun ölmeden önce feci şekilde dövüldüğü, vücudunda çok sayıda darp izi olduğu belirlendi. Zanlı olarak aranan, düğünlerde çalgıcılık yaptığı öğrenilen Ferdi T.'nin kayınbiraderi ve bir arkadaşı gözaltına alındı.

Sabah'tan Ahmet Tunç'un haberine göre; İddiaya göre uyuşturucu ticareti suçundan 7 yıl hapis cezasına çarptırılan Ferdi T. bir süre önce tahliye olduktan sonra, kendisi cezaevindeyken eşi ve yakın arkadaşı Ferhat Tanrıkulu'nunaşk yaşadığını öğrendi. Bunun üzerine Ferhat Tanrıkulu'nu öldürmeye karar veren Ferdi T.,Alkol alma bahanesiyle Tanrıkulu ile buluştu.

İki arkadaş Ferdi T.'nin babasına ait kullanılmayan evde alkol aldıkları sırada iddiaya göre Ferdi T., kendisi gibi düğünlerde çalgıcılık yapan Ferhat Tanrıkulu'nu dövmeye başladı. Daha sonra arkadaşlarının da yardımıyla Tanrıkulu'nu özel yaptırılmış tabuta koyup, çukura gömdü.

Ferdi T. ve arkadaşları tabutun üstüne ağırlık yapması için bir çekyat da yerleştirdi. Olayla ilgili gözaltına alman 2 kişinin sorgusu sürerken, ekipler firari zanlı Ferdi T.'yi arıyor. Zanlının Kaçakyollardan İran'a kaçtığı iddia edilirken, eşi de polis tarafından koruma altına alındı.