Tabutuna ‘Kadına şiddet‘ eylemlerinde çekilmiş fotoğrafı konuldu

Tabutuna ‘Kadına şiddet‘ eylemlerinde çekilmiş fotoğrafı konuldu

Eskişehir'de 42 yaşındaki arkadaşı Nuray Yıldız’ı otomatik av tüfeği ile vurarak öldürdükten sonra, aynı tüfekle kendi yaşamına son veren 60 yaşındaki Özcan İpek ve Nuray Yıldız ayrı ayrı camilerde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Eskişehir'de 42 yaşındaki arkadaşı Nuray Yıldız’ı otomatik av tüfeği ile vurarak öldürdükten sonra, aynı tüfekle kendi yaşamına son veren 60 yaşındaki Özcan İpek ve Nuray Yıldız ayrı ayrı camilerde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Yıldız’ın cenaze töreninde, tabutu başına ‘Kadına şiddet‘ eylemlerinde giydiği tişört ile çekilmiş fotoğrafı konuldu.

42 yaşındaki Nuray Yıldız için evinin ve işyerinin karşısındaki Vişnelik Camisinde ikindi namazından sonra, cenaze töreni yapılırken, 60 yaşındaki Özcan İpek için Akarbaşı mahallesindeki Bedrettin camisinde ikindi namazından sonra, cenaze merasimi düzenlendi. Yıldız ve İpek’in cenazeleri Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Yıldız’ın cenaze töreninde, tabutu başına ‘Kadına şiddete karşı‘ eylemlerde giydiği tişört ile çekilmiş fotoğrafı konuldu. Cenazeye katılanlar ‘kadın cinayetlerinin‘ son bulması dileğinde bulundular. Bu arada kuaför Nuray Yıldız’ın babası Ali İhsan Sırlı’nın baypas ameliyatı olduğu için hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, Sırlı’nın daha sonra kızı Yıldız’ın vereceği karaciğerle nakil yaptıracağı da öğrenildi.

Son günlerde yakınları Özcan İpek’in sürekli bunalımda olduğunu söylüyorlar. İpek’in yakın çevresine Nuray Yıldız ile arasının bozuk olduğunu belirterek, ”Kadına ilk önce aşkımı verdim. Sonra ona oturması için bir ev yaptım. Otomobil aldım. Dükkanının içini değiştirdim. Ama o sürekli benimle kavga ediyor. Sorunu çözemiyorum. Onun için servetimden 2 milyon TL harcadım” diyerek dert yandığı öğrenildi. CİHAN